Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
А ако титулата се осигура на последниот домашен натпревар? :D

т.е. да бевме како тотенхем и последните 2 меча да ги игравме на гости?
Па ако има шанси да ја обезбедиш на следниот натпревар кој ти е дома, а другите два после него ти се на гости, ќе бидат ваљда спремни да ја дадат на домашниот. Ако ја освоиш на гостински и сите ти се гостински до крај, немаш среќа, иде кај вториот :D

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
А ако титулата се осигура на последниот домашен натпревар? :D

т.е. да бевме како тотенхем и последните 2 меча да ги игравме на гости?
Па ке се додели на тој натпревар, а не во последно коло.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Team to face Watford: Begovic, Zouma, Terry (c), Ake, Azpilicueta, Kante, Chalobah, Kenedy, Willian, Batshuayi, Hazard

Tonight’s subs: Eduardo, Aina, Alonso, Cahill, Fabregas, Pedro, Diego Costa

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Топ тим само не знам зашто го замара Хазард...ај, ваљда за последно коло он и Азпи ќе се одморат.[DOUBLEPOST=1494876162][/DOUBLEPOST]Уствари Зоума малце играше сезонава....баталете го Кејхил, следна сезона Зоума-Луиз-Аке треба да ни биде почетна дефанзива...ма да како што ќе играме во ЛШ сигурно и ќе играат многу и они али ипак...

И друго прашање....капитен? Еве Кејхил беше сега....кој ќе ни биде втор? Јас гласам за Хазард, можеби нема предолга кариера за нешто такво ама на терен мислам дека го има тоа капитенското. И ми делува како играч што со капитенска трака би дал 200% повеќе и стварно би му значела траката.. исто и Луиз може да биде во ротација за капитен

Мора да се создаде нов лик што ќе го претставува Челзи. Порано кога мислиш на Челзи одма пред тебе ти се појавуваат Тери, Лампард и Анелка.

Сега....па реално ја на Хазард мислам.

И АААААААААААААААААААААААА МАЈКОЕБАН ТЕРИ МАЈКОЕБАЧИ АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :vozbud: :vozbud: :vozbud:

YOU CAN'T SCIRPT THIS!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Внесувањето на Конте! :ROFLMAO: :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1494876255][/DOUBLEPOST]хахахахааха[DOUBLEPOST=1494876335][/DOUBLEPOST]Прегенијално е ова што се деси бе :pos: :pos: :pos: :pos:

Да се десеше ова у филм ќе реков "Ех, глупости, глумење лудило демек одма гол дал..па илјадити...па се пензионира....па потоа грешки...као демек херој-трагичар па демек му ја опишува кариерата....а бе ајде...Холивуд"

Ама.....ете...реалност :ROFLMAO: :pos: :pos: :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Срце на место ми е кога Азпи ќе се радува вака, злато од играч. Па и амблемот го бакна.:place::love::love:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Секад денски ги креваат пехарите?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
јеј победа :D
Иначе стварно очекувам да бидме тапа кога ќе смениме стадион....али ај...демек рано е за грижење :D
Добро е вака чил меч кога се е сигурно, одбранава малце се изгуби, али од ова што видов Аке може да игра прв тим ама ќе има тука и таму потпросечни партии. Кенеди и не беше ептен лош али не ми изгледаше ова денеска како партија на ниво за Челзи...може да игра во ЛШ некои помали утакмици и во куп, не е лош за тоа.
Мичи мораше повеќе да игра сезонава :( Не е играч за #1 напаѓач да ни биде али како втора напаѓачка опција би бил одличен.
И демек сигурна работа за Мората...шо знам...ми се допаѓа како играч али дали го бива за во Англија и за во оваа формација? Се надевам да пошто е добар напаѓач. Ајде, ќе видиме дали Конте ќе прави само трансфери на играчи што ги бива во Италија или не :D
Секад денски ги креваат пехарите?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Па вака како што памтам...да, ама не знам дали е правило тоа или само така се погодува

Kajgana Shop

На врв Bottom