Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
Ало, те опоменав, или задржи се до темата или аут. Ми чуе мене Стојна какво е во Бугарија.Ако ти кажам дека сега српска телевизиjа не гледа ни 0.01% од лугето не знам дали ке ми поверуваш. Српскиот го разбират и то тешко поради многуте различни понови зборови само тие од Западна БГ. Но како гледам самите срби се мачат да зборат бугарски кога доагjат на пазар.Ако ти кажам и дека 95% од народот не знае ни коj е српскиот премиер ептен нема да ми поверуваш ама тоа е твоjа волjа. Инаку се слуша се и сешто во зависност колку му е умот на човекот. Попростите слушат и српско и грчко и романско. Не ми е поентата за музиката бе викторе. Ти самиот збориш полусрпски тебе ако те сретнам со една бабичка од Пиринска Македониja нема да се разберете бе, не знае што е ни саобракjаjка ни струjа
Се кладам дека на белгиски форуми нема толку Холанѓани (и обратно) како што има Бугари на македонски (ова го земам за пример зошто границата меѓу тие две земји е фиктивна од секој можен аспект). Неверојатно е ова.Мора форумиве да се попрскаат со отрови, пошо ова блгарите се котат ко поганци.
Си ја средија они нивната држава, Бојко Борисов кај и да е ќе биде канонизиран за светец од папата, само последни се по мизерија во ЕУ, младината им е одселена бетер и од нашата, секоја трета блгарка е дама на ноќта по мрачните улици низ Германија... ама ете, добри комшии па повеќе се секираат за нас амебите.