Кафулињата во БИТОЛА

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Не знам за вас, ама јас или ќе се преселам или ќе се правам металец. Пивото и во парк :jaj:

Друго не бива. А замисли не сум некој што цело време е ''на кафе'' и тепа иста шема. Ама пак сум заситен.:toe:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас само ке се надоврзам на колегата од Битола. Ова исто те исто на 90% им е ску*чено. Незнам што е ама младите бараат нешто ново, интересно што ке ја тргне онаа монотонија која владее во нашиот град. Дали едно решение е отварање на огромната дискотека под домот на културата која е години години затворена незнам. Ама гарант мора да се смени она одење на кафе кое станува се подосадно и подосадно, а згора на тоа нема што да се прави друго (ке се фрлиме на копање на бавчи мене така ми се чини. Барем ке имаме некој ќар :)).

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
ИНТЕРМЕЦО - мн ми е фенси , да не речам педерастично, имаа кафе на времето, сега се како и сите кои ја открија дрогата за масите наречена МЕКСИКО - секакво кафе за секого. (знаете се мели истото зрно на различна машина во зависност од тоа што сакате: еспресо? макијато? нескафе?)
Да,во право си,така е.
Стварно е многу фенси место. Брат ми одеше на времето таму ко беше паб и последниот пат ко беше тука седнавме заедно,за 10 мин испивме,прелиставме по еден весник и пато го фативме од шо се осеќавме неудобно.

Јас со текот на времето, друштвото најпоќе таму ме влечка,па се поднавикнав. Ги множам со нула сите фаци шо ми се чини дека ме гледаат однаопаку и се турка.
Па брат ми ко разбра дека таму одам ми вика во Т-Мобиле одиш? :pos: :pos: :pos: Демек оти се внатре било ко реклама од
Т-Мобиле,почев од шанкот циклама и така..:pos2:

Не ме бендисва музиката воопшто.
Од паб,го трансформираат кафичот во Lounge club и место да пуштаат Lounge музика,тие некоја музика врска со мозокот шо си нема пуштаат. Шо вели брат ми, ентериерот и стилот го приспособија како креативност само, колку да бидат различни и оригинални(шо не треаше долго време,оти сит после направија копи-пејст),а не оти намераваа во целост да го пратат стилот(се мисли и на музиката,на луѓето шо пратат таква музика,таквиот круг на луѓе и сл.).

А јас не сум чоек шо седи секој ден по 2-5 пати по кафичи т.е на кафе,поинаков стил на живот имам,не ми прај едноставно ќеф то. Понекогаш сум расположена да множам со нула(сите шеми,фаци,простаци,фијаска и сл.),ама најчесто не сум.

Све у свему, пак ќе речам,од проста маса нема куртулвачка и секој учи да ужива и ужива како шо сака.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Така е, Мора самите да си направиме некоја забава инаку ништо не бива досадата и монотонијата ќе не отепа :) Последно време ми е сеедно кај седам , важно ми е да сум со добро друштво да си помуабетиме да потепаме мајтап ова она :) не ме интересита поќе кој ме гледал како ме гледал кој бил како бил облечен и слични работи.

Член од
25 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Edno mesto imate u Bitola za dobra zabava i to e INFINITY

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Edno mesto imate u Bitola za dobra zabava i to e INFINITY
Кога како јас гледам дека и таму луѓето не се многу по забавата, половината можи така ќе се расположи малку ќе се разигра ќе се забавува, ама половината гледам дека идат или да трачарат или да цаурат. Најповеќе ме нервираат господата кој стојат по краевите и ги цаурат девојки кој што играат ( дебилска работа) или па девојките кој што седат на фотељите во така наречена рест роом :) и трачарат кој шо како.

Член од
25 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Кога како јас гледам дека и таму луѓето не се многу по забавата, половината можи така ќе се расположи малку ќе се разигра ќе се забавува, ама половината гледам дека идат или да трачарат или да цаурат. Најповеќе ме нервираат господата кој стојат по краевите и ги цаурат девојки кој што играат ( дебилска работа) или па девојките кој што седат на фотељите во така наречена рест роом :) и трачарат кој шо како.
Ali da ne e rest room , ke mu propadnat pocesnite masi na slonot i op nema muvacici , a to e dizaster :pos2:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Еднаш само имам ојдено ,,Инфинити,, и го забележав то, баш така е. ги заприметив господата (и сместа се тргнав од нив) навлегувајќи во гужвата :pos2:,а тие девојките па ич рецка не им удрив ми изгледаја многу уфилмани.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
или па девојките кој што седат на фотељите во така наречена рест роом :) и трачарат кој шо како.
НЕ само за Фликс, приметив во сите постови ви смета тоа што ве гледале и што ве трачареле... Па што ако... Такви секаде имало и ќе има, не само на едно одредено место... ТАквите ама ичч не ми сметаат,за таквите речете си - па нека трачарат Има што да трачарат, не е така?!?!?

Член од
25 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Дааааааааааа. Ама ако одиш и таму секој ден не е интересно. Фаца е коа ќе има забави латино, санглесис, вакви такви...
Se zborase deka ke noseja dj od USA , pa ke kupvale nova oprema od tamu , ne znam kolku ne kabadajski muabeti ne slushnav letovo a botem lajn e
MIZI ASAN DA TI JAM SLATKITE ...
Inace bi sakala da odam na latino zabava vo Bt , bi trebalo da e interesno:pos2:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Jas odam skoro sekoj vtornik na latino :) interesno e taka ima za igranje i na retro nedela i dobro , a sekoj den da odis dosadno e :)
Ako ima nekoj za na latino neka kazi :)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Jas odam skoro sekoj vtornik na latino :) interesno e taka ima za igranje i na retro nedela i dobro , a sekoj den da odis dosadno e :)
Ako ima nekoj za na latino neka kazi :)
Кажи бе, кажи! Инфинити не е за секој ден, туку онака, еднаш на две недели да се издуваш до 3-4 сатот.
И мене ме нервират тие уфилманите таму, и трачарење .. ама то ни е секојдневие. Како и да е, мене најбитно ми е да се изжуркам со друштвото!

Инаку, со дечко ми летово седевме надвор по кафичите, а ко ќе излегвав со мај грлфрендс, редовно заглавувавме El Greco на пинаколада :icon_lol:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Па да ел греско Ла каса ми се така најдобри места за чилл аут :) да си помуабети сакам со друштво да се помајтапиш и се така супер да си поминиш. Не е секогаш до местото треба да ти се погоди и друштвото за добра забава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom