Ти.Знаеш кој одговара на прашање со прашање нели?
Ти.Знаеш кој одговара на прашање со прашање нели?
Дали ДУИ правеше криминали додека владееше заедно соГруевски?Е да де,исто како вас кога ќе ве наречат предавници одма рикате дека не сте за СДС него сакате само грујо да паднел.А се радувате исто како да ви ветиле министерско столче.
А прашавте во штаб зошто се боревте против криминалната влада а денес коалицирате со пола од истата таа влада?
Како пресмета 12? Со лимеси да не? Или со партиска директива (ова е многу добра формула, хит).[DOUBLEPOST=1494405156][/DOUBLEPOST]Потполно исто како што преку ноќ станаа криминалци и терористи за ВМРО после 12 години љубав и коалиција. Ама скроз исто.
Не правеше. Не знам дека некој кај нас правел криминали. Сем еден прекршок на Заев што кога бараше мито (сосема легална работа) запали цигара в канцеларија.Дали ДУИ правеше криминали додека владееше заедно соГруевски?
Кој е званичен став на ВМРО околу тоа?
Dechko edna rabota samo, t.e PRVO: Limited edition ne se pusta na fabricka lenta, toa ima vrska so marketing, a proizvodot od fabrickata lenta si e ist.И да ве чипуваа со сила па немаше толку глупави да испаднете,ко во фабрички погон на лента да ве пуштале и тоа лимитед едишн.
Пич.а му материна па човек ако искажи спротивно мислење од вашето па небањат бил,сендвич...а бе не сте нормални.
Мене никој не ме ебе, не сум хомосексуалец. Ако тебе те ебат, твоја приватна работа, само немој да бараш права да посвојуваш деца. Тоа мислам дека е природен грев.И тебе и маде најдобронамерно ве советувам пред обидите за хумор и сарказам малку повеќе да се обидете да размислувате, пошо си пукате у нога и делувате за греота.
Фикусот нема легално право да бара гаранција со потписи, па неуставно ја бараше и ја доби. Заев ги има сите предуслови за да биде премиер, има мнозинство во собрание и тебе не ти смета тоа, туку како бил избран претседателот на собранието. Не го признавај бе! Исто ко шо збориш за СЈО дека е неуставно, па никој не те е** 2%.
Шом ДУИ не правеше криминали, значи нема појќе потреба ни да се бараат некакви снимки од ДУИ, или зошто СЈО не отварала истраги за ДУИ. То е сега разјаснета работа.Како пресмета 12? Со лимеси да не? Или со партиска директива (ова е многу добра формула, хит).[DOUBLEPOST=1494405156][/DOUBLEPOST]
Не правеше. Не знам дека некој кај нас правел криминали. Сем еден прекршок на Заев што кога бараше мито (сосема легална работа) запали цигара в канцеларија.
Odlicno kazano. Sega ostanuva da vidime sto ke se sluci otkako Zajko Kukurajko ke formira vlada i kako ke raboti. Dokolku ima obid za federalizacija, ima da gori cela drzava.Многу е апсурдно што Зајко кукурајко коалицираше со ДУИ. Па нели и тие беа криминалци ? Како сега одеднаш преку ноќ ДУИ стана чиста партија ко солза според комуњарите. Но како и да е ова нова влада евентуално ако се состави нема да трае ниту една година. Зајко 99% ќе зависи од албанските партии. Ако не им оди по нивниот терк ќе излезат од владата и ќе има предвремени избори. Зајко може да владее и 4 години ако им даде се и сешто на албанците. Тој е спремен дури и да ја федерализира Македонија. Но ако се обидат да направат такви пиздарии ќе добијат жесток одговор од македонскиот народ. Во тој случај ниту меѓународната заедница не ќе може да ги контролира работите.
У паскал праев дигитрон и ми искочи рачуницата. Незнам, да ти пуштам снипетот да не ми е утнато негде па да искача грешно рачуницата? Ќе се снајдеш?Како пресмета 12? Со лимеси да не? Или со партиска директива (ова е многу добра формула, хит)
Да, на дете од 3 години, не од трето одделение му е јасно, ама на тебе не ти е.Мене никој не ме ебе, не сум хомосексуалец. Ако тебе те ебат, твоја приватна работа, само немој да бараш права да посвојуваш деца. Тоа мислам дека е природен грев.
Што има врска дали ми смета мнозинството на странските фактори (кај нас се нарекува „на Заев“)? Изборот на Талат и на дете од 3-то одделение да седнеш да му објасниш... ќе рече... „е не може така“.
Ти вазелин ли користиш? Или не е веќе тоа на мода, нешто ново да не има?
Формираа влада во 2006Како пресмета 12? Со лимеси да не? Или со партиска директива (ова е многу добра формула, хит).[DOUBLEPOST=1494405156][/DOUBLEPOST]
Не правеше. Не знам дека некој кај нас правел криминали. Сем еден прекршок на Заев што кога бараше мито (сосема легална работа) запали цигара в канцеларија.
Да бе, не викет србишчана за џабе „без старца нема ударца“. Ете, не ми текна.[DOUBLEPOST=1494406587][/DOUBLEPOST]Шом ДУИ не правеше криминали, значи нема појќе потреба ни да се бараат некакви снимки од ДУИ, или зошто СЈО не отварала истраги за ДУИ. То е сега разјаснета работа.
ПС
А не ти текна дека електронска беше цигарата.
2006 и 2007 и пола 2008 кажи барем 2-3 министри од ДУИ?Формираа влада во 2006
значи имаа влада заедничка во следните години
1 - 2006
2 - 2007
3 - 2008
4 - 2009
5 - 2010
6 - 2011
7 - 2012
8 - 2013
9 - 2014
10- 2015
11 - 2016
12 - 2017 (се уште има влада ВМРО и ДУИ)
Еве Жорж прав си 9 ипол години се у брак Терористите од МК и од ШИП.2006 и 2007 и пола 2008 кажи барем 2-3 министри од ДУИ?
Абдуран Мемети министер за локална самоуправа.2006 и 2007 и пола 2008 кажи барем 2-3 министри од ДУИ?
Па нели зајакот беше тој што ќе се бори против криминалците,сите ќе си лежеле.Е сега некои во Идризово а некои во фотељи така?И како нормален човек да му верува?И остај ВМРО нели биле багра криминалци и ќе одговараат,него што вика СДСМ?Дали ДУИ правеше криминали додека владееше заедно соГруевски?
Кој е званичен став на ВМРО околу тоа?