Како беше гласан буџетот? Демократски? Не беа прекршени закони?Лигле, те молам не јади гурабии.[DOUBLEPOST=1494360482][/DOUBLEPOST]
Дал да плачеме или да се смееме какви приказни се верглаат. Ова само дете може да го прифати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како беше гласан буџетот? Демократски? Не беа прекршени закони?Лигле, те молам не јади гурабии.[DOUBLEPOST=1494360482][/DOUBLEPOST]
Дал да плачеме или да се смееме какви приказни се верглаат. Ова само дете може да го прифати.
Море машко, јас не сум ничиј адвокат, реагирам на простотилоци кон мене, а ти ги имаш редовно. А мангуплоците на форумов се од лица кои не се дораснати за дискусија. Во детството се прават такви мангупштини.Џокса, програмериште маќедонско, само ѕирни ги цитативе подоле. Од твоите се' помалубројни форумски соборци се и сите се од денеска. Навреда е кога те трескаат од земја по едно десет пати на ден на форумов и тоа се' различни членови. Ај доста жити све, ко некоја плачип***а си.
Параноја само ме чека за бан, на 6 месеци ќе ми го слупа ради тебе и мадено од цапари.
хах, јас само те прашав да ни пренесеш искуство од твојата матична земја, истата таа која јас ја гледам како една од кумите на распадот на оваа држава во обид. Си го надминал демек двопартизмот, си ја сфатил лошата судбина и си го одбрал решението со туѓ пасош...па да одбереше да се фиксаш, ќе те поздравев! Тоа е лудо, ама и храбро. Вака си ја одбрал најштетната варијанта и сега ние овде сме жморони?! Не би рекол. Паторот ги жнее плодовите на тоа вие што го напраивте со самопродавањето на татарите, ем не сте тука, ем не му праите социјални немири, а и потсвесно ја фарбате земјава у бугараската тробојка, што е и целта на тоа врховистите у дпне. Така да, ако мислиш дека си достигнал некоја политичко-културолошка нирвана и си над сите нас, размисли малку поубаво, чедо груевистичко, пошо си обична жртва.cestitki, se doblizuvas do ireal pozicijata
od demokratskite zhmoroni, sekako.
on e glup, on e patriotski zhmoron
Кили врати се, падна режимот.
Добро бе планира некој на Кили да му кажи дека сега слободно можи да се врати. Таква уметничка величина а политички емигрант. Не ја бива таа работа.
opa,pocna da naogjas nadvoresni neprijateli poso dpmne vekje gi osudija, a dui ne se kriminalci posle 11ti dekemvri?хах, јас само те прашав да ни пренесеш искуство од твојата матична земја, истата таа која јас ја гледам како една од кумите на распадот на оваа држава во обид. Си го надминал демек двопартизмот, си ја сфатил лошата судбина и си го одбрал решението со туѓ пасош...па да одбереше да се фиксаш, ќе те поздравев! Тоа е лудо, ама и храбро. Вака си ја одбрал најштетната варијанта и сега ние овде сме жморони?! Не би рекол. Паторот ги жнее плодовите на тоа вие што го напраивте со самопродавањето на татарите, ем не сте тука, ем не му праите социјални немири, а и потсвесно ја фарбате земјава у бугараската тробојка, што е и целта на тоа врховистите у дпне. Така да, ако мислиш дека си достигнал некоја политичко-културолошка нирвана и си над сите нас, размисли малку поубаво, чедо груевистичко, пошо си обична жртва.
poso e sega demokratija, a ne rezim
imate pravo da znaete deka celata fama okolu Makron i segasnata zena e sto
ja pocnale vrskata koga on bil 16 godini a ona bila 40 godini + negova ucitelka/profesorka
hate to brust your democratic freeminded bubble
http://www.independent.co.uk/news/w...ars-older-presidential-campaign-a7699356.html
`An outspoken 5-foot-4 inch former high school French literature and Latin teacher, Brigitte comes from a bourgeois family, named Trogneux, renowned for its chocolate factory in the Northern French town of Amiens. She was a drama coach at the private Jesuit school in the town in 1992 when she met 15-year-old Macron. He acted in her theatre pieces, with their association slowly developing into a romance that pushed her to divorce her husband and the father of her three children. `
`
Ти бе се некои прашања поставуваш. Се гласа по закон и деловник. Што е демократско тука? Цитирај кој закон, член е прекршен. Да проучиме и да дискутираме ако имаш желба.Како беше гласан буџетот? Демократски? Не беа прекршени закони?
Ај ај ќе го пречекате како Касандра кога ќе реши да се врати.Не бе Пушанац најбољи е.
Аха, ти не знаеш како беше гласан буџетот пред неколку години и не знаеш кои закони се прекршија.Ти бе се некои прашања поставуваш. Се гласа по закон и деловник. Што е демократско тука? Цитирај кој закон, член е прекршен. Да проучиме и да дискутираме ако имаш желба.
Тие одложуваат бескрајно, ама тоа е веројатно дека немаат мнозинство или е климаво и не се на сигурно, пошо после одлука од Уставен орозот е повлечен, нема назад. Пикна и таму некои свои пилиња, хардкор шескаши и вечни студенти, ѓубре паторско.
`ama vmro go napravija toa prvi`Ама затоа Меланија и Доналд се пример за семејни вредности и нормална врска.
Барај анкета.Алма @Almeida ете те означив за да не плачиш. Шо викаш вака како докажан експерт на форумот, ќе го укинат овој денот на ВМРО или уште ќе биди неработен?
`ama vmro go napravija toa prvi`
`ama donalt trump`
za ova li se borevme?
prvo i najosnovno,kakva vrska ima trump so francuskiot slucaj?
pretpostavuvam ne go vide mojot prethoden post na ovaa temaИма врска, иста е разликата во години само полот е обратен, ако ти пречи едното треба да ти пречи и другото. Мене искрено ми е гајле и за двајцата, негов живот, а очигледно и на нивните гласачи не им сметаше, ама битно ние Македонците ќе исправаме криви дрини како да си немаме наши маки.
Да не зборуваме за „демохристијанскиот морал“ и „семејни вредност“ на нашите властодршци.
Море машко, јас не сум ничиј адвокат, реагирам на простотилоци кон мене, а ти ги имаш редовно. А мангуплоците на форумов се од лица кои не се дораснати за дискусија. Во детството се прават такви мангупштини.
основно е шо пратеници - преставници на народот беа насилно исфрлени од собранието.Ти бе се некои прашања поставуваш. Се гласа по закон и деловник. Што е демократско тука? Цитирај кој закон, член е прекршен. Да проучиме и да дискутираме ако имаш желба.
Веќе кога пишуваме кој што објавил посебно околу објективноста и вистинитоста има една тема малце сега подзаборавена башка и затворенаВиди, ако ова сабајле што го направи патриотов не ти е за навреда тогаш навистина треба да се преиспита човек.