Apofis
Оператор
- Член од
- 20 септември 2009
- Мислења
- 158
- Поени од реакции
- 21
Sigurno. Pameten toj na baba.да ја прашам баба, она сигурно го има линкот.
Па прашај во сдс за тоа, не мене.
Јас прашав рекоа дека нема такво нештоА во прилог се и коментарите што ги кажуваа демонстрантите на ГЕЈ револуцијата упатени кон припадниците на МВР.[DOUBLEPOST=1494329165][/DOUBLEPOST]
да ја прашам баба, она сигурно го има линкот.
на страната на викиликс нигде нема вакви информации за Куманово, Харадинај. Посебно па од мај 2015та. Пребарај самиот, ќе видишда ја прашам баба, она сигурно го има линкот.
A зошто да се хакира вистината?A dali imame zakon za mediumi koi shirat dezinformacii so cel pottiknuvanje omraza i strav ? I kakvi kazni sleduvaat, dokolku ima takov zakon ? I zasto ne se prezima nesto protiv vakvi moronski portali ?
I ima li nekoj programer ovde, sto ke gi hack-ira vakvite portali ? Djordji ?
јас мислам дека кога ќе се размонтира вмро,во јасен силите на законот ќе пронајдат некоја апла напредна екипа програмери како џорџија топеничарот кои сите овие години пуштале ботови по фејсбук и форуми како овој дегенериков што го цитирам и дека тие не биле вистински личности туку програмирани програмиА во прилог се и коментарите што ги кажуваа демонстрантите на ГЕЈ револуцијата упатени кон припадниците на МВР.[DOUBLEPOST=1494329165][/DOUBLEPOST]
да ја прашам баба, она сигурно го има линкот.
А шо направи ЈО и Зврлевски во врска со ова?A зошто да се хакира вистината?
Рече детето дека не знае да пребарува и не знае шо е тоа линк, не го терајте да прави нешто вон негови можности и способностина страната на викиликс нигде нема вакви информации за Куманово, Харадинај. Посебно па од мај 2015та. Пребарај самиот, ќе видиш
https://wikileaks.org/
Ако има, де сподели го линкот.
Zatoa sto Soros taka saka. I mu se moze.A зошто да се хакира вистината?
„Викиликс“: Терористите од Диво Насеље во комуникација и соработка со структури на СДСМ
http://vesti.mk/read/news/13012305/4490361/vikiliks-teroristite-od-divo-naselje-vo-komunikacija-i-sorabotka-so-strukturi-na-sdsm
„ДЕГЕНЕРИК“ тоа што го зборуваш многу кажува за тебе.јас мислам дека кога ќе се размонтира вмро,во јасен силите на законот ќе пронајдат некоја апла напредна екипа програмери како џорџија топеничарот кои сите овие години пуштале ботови по фејсбук и форуми како овој дегенериков што го цитирам и дека тие не биле вистински личности туку програмирани програми
Во тебе @Fringe доби жестока конкуренција.„ДЕГЕНЕРИК“ тоа што го зборуваш многу кажува за тебе.