Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima stvarno dobrih lista MAC koje stvarno dugo traju al bas dugo i naravno sa u/p od 100 konekcija pa na dalje ima i onih sa 40-set ma ima svasta samo sve i da zelis gledas jednu listu ;) ima i onih bez u/p ;)

Pozdrav

Sad kad bi ti nabrojao liste u kojima imaju ti Pinkovi kanali drugacije bi razmisljao... kad kazem u skoro svakoj malo boljoj listi onda je to tako... jedino mozda tebi nepoznate? Vjeruj mi na rijec ;)

Pozdrav

vjerujem ja da i u banci ima puno novca pa nemam nista od tog

Ima stvarno dobrih lista MAC koje stvarno dugo traju al bas dugo i naravno sa u/p od 100 konekcija pa na dalje ima i onih sa 40-set ma ima svasta samo sve i da zelis gledas jednu listu ;) ima i onih bez u/p ;)

Pozdrav
sad sam probao par listi neke sam dobio od vas a neke od bokija rade super...[DOUBLEPOST=1494282424][/DOUBLEPOST]
sad sam probao par listi neke sam dobio od vas a neke od bokija rade super...
nisam naglasio da su to liste stare od 6-12meseci...

Ajd kad već skeniraš probaj ovaj server,po meni jedan od najboljih stranih servera
http://iptv9.plexflixiptv.co.uk:80/[DOUBLEPOST=1493162063][/DOUBLEPOST]
i na hiljade skidanja
jbg.drugacije ne moze[DOUBLEPOST=1494289666][/DOUBLEPOST]
gogo23....javi mi se na pm...dobiti ćeš cijelu exyu radio,i to da ćeš se začuditi što tu svega ima....to je ono,što ja stalno pišem....gdje nečiji hotrzonti prestaju,drugima počinju....
hvala care,ali ne treba mi.ja skenirao neki sever i zibacilo mi samo radio liste.stavio mozda nekom bude imao koristi,hvala ipak.jedino ako imas neki dobar server da ga procesljam

Eve eden Interesen server za skeniranje.
Combo:user:pass
Proxy-da
Boot(Sentry) 25-35
Код:
http://frantin19.homelinux.net:19000/client_area/

sta reci cisto ubijanje od onoga malo sto je jos ostalo ,podjeli na pp listu ljudino
pregledaj ja prvo listata (koja e javna na net)I koja datum zavrsuva pa potoa kazi nesto
ti si tuka da mu kazuvas na site sto mislis (nemas druga rabota)
pa I nikoj nemu e gajle sto kazuvas
relax and have fun watching keep your opinions, judgments & statements to your self
take care...

Последно уредено:
Поставувајте што сакате но ако праќате на некого листа пратете му на емаил-или Скупе најсигурно е така.

Zar niko nema slovensku listu ? :-(

Koristi li tko webgrabplus program za epg? Trebao bih pomoć kod sastavljanja config filea, tj da mi netko pošalje svoj config file, da pogledam gdje mi je greška, stalno javlja "Could find existing channel (xmltv_id=neki program) in the config file"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom