Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна велам, единствен спас за Охрид е да се исели тамошното население и таму да се населат некои добри поштени работливи луѓе како Битолчани.
Ти си поштен илир потиснат од ордите словенски,каков битолчанец какви бакрачи!

Охриѓани се арни ,туку потребни ни се туристи шо ке дојдат на одмор и потрошат пари а не само сликање за ФБ, и шо најдват мани тревата била невадена,паркингот бил скап,колата ми ја кренаја со пајак дека сум Скопјанец,патлиџаните на пазар се скапи, a ќе одат на смрденине краци кај јужните цигани и поскапа храна и пијачка , ичккртани рег.таблички,понижени,АМА БЕХ У ГРЧКА.

Охриѓани се арни ,туку потребни ни се туристи шо ке дојдат на одмор и потрошат пари а не само сликање за ФБ, и шо најдват мани тревата била невадена,паркингот бил скап,колата ми ја кренаја со пајак дека сум Скопјанец,патлиџаните на пазар се скапи, a ќе одат на смрденине краци кај јужните цигани и поскапа храна и пијачка , ичккртани рег.таблички,понижени,АМА БЕХ У ГРЧКА.
И сезонава да траеше поќе од 10 дена и сите среќни весели :D:vozbud:

Дали некои има инфо за хотели Горица, Белвју и Турист? Интересирам се и од поминуването там.

Ако случајно е Хрват тогаш е поилир од Албанците.
Далматинците и Црногорците се Илири со тапија.Северна Хрватска или позната како Славонија, тешко дека се Илири..

Далматинците се Хрвати.
И Славонците се Хрвати,така?Од секогаш меѓу Далматинците и Славонците имало нетрпеливост.Мислам дека јадрото на Илирите се Далматинците ,Црногорците и Херцеговците.А иначе конкретно за Лет серија 3 мислам дека сакаше да ни наговестит дека е влавче.

Одамна велам, единствен спас за Охрид е да се исели тамошното население и таму да се населат некои добри поштени работливи луѓе како Битолчани.

Нее сум битолчанец

Дали некои има инфо за хотели Горица, Белвју и Турист? Интересирам се и од поминуването там.
Зависит колку пари сакаш да потрошиш на сместување и шо сакаш да имат. Турист ти е крш хотел и не ти го препорачвам.

Пуштајте уште, не можиме сами ние печеснајсе души, не се погодва со овие...

Само батката изгледа заборави дека во езерото имат вода а не ПИВО.[DOUBLEPOST=1494416506][/DOUBLEPOST]

Дали е вистина дека ЏАЧКАНА бил во собрание и удирал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom