Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Свршив цела сезона и на крајот сув ненаплукан ми влезе... Не е фер ова...

Само што кур ќе ни е уште еден бек кој е добар у офанзива кога таму го имаш убедливо најдобриот лев бек у офанзива. Требаше некој коњ што ќе гризе у одбрана, некоја спротивност на Марсело да е. Али битно „им го украдовме“ на Атлетико детето од двор, пред да дојде тетка Барса да го собере. :icon_lol:

Само што кур ќе ни е уште еден бек кој е добар у офанзива кога таму го имаш убедливо најдобриот лев бек у офанзива. Требаше некој коњ што ќе гризе у одбрана, некоја спротивност на Марсело да е. Али битно „им го украдовме“ на Атлетико детето од двор, пред да дојде тетка Барса да го собере. :icon_lol:
А овој добар е у одбрана?

Мoждa пaк нaпoзaјмицa ќе е некaде.

Овој е животно, детство им еба на Барселона, и гол ќе им дадеше за малце. Нејмар ко мало дете го тргаше од топка

Идеален лев бек добивме, некој што ќе крши и кичми, Марсело дефинитивно не е таков.

ааа тоа е друго...ако беше за кршење кичми у напад, подобар од марсело и нема :D

Детево е страшно, не го памтам Марсело на 19 години ама ако продолжи вака ќе има кариера како еден од најдобрите ако не и најдобар лев бек во фудбалот. Требаше да има најмалце 5 гола сезонава какви шпринтој праеше мајки му ебаваше на Диње, Карвахал и останати...

СО ТОПКА ТРЧА 35km/h:drk:

Свршив цела сезона и на крајот сув ненаплукан ми влезе... Не е фер ова...
Брат треба да си среќен шо ваков играч ќе игра за најдобриот тим на светот, да не се лажеме Атлетико тешко дека ќе дојде повторно до титула...им се поклопоја коцките тогаш.
Летово можда и Чоло да си иде, Гризман 99% си иде а у 50-50 се и Коке и Караско.

Од тоа што видов на јутуб дечкото ми е многу праволиниски играч..брз ,тркач,ама праволиниски..коњ ..
И ми е дежаву од Данило...

Исто и овој пред дс дојде што гледав клипови ми беа исти...тркач,ама само право,и еве што излезе од него,јалав коњ :D
Дај боже да грешам со проценката,ама немам некои wow импресии....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom