Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Zdravo na site forumdzii
Jas sum nova na forumot
Mozebi niz komentarite nanazad ima objasneto postapka za promrna na prezime po osnov na brak i promena na liana karta i pasos vo Bg no premnogu strani se za prebaruvanje
Bi sakala da prasam dali ima nekoj sto moze da mi kaze kako e postapkata, kolku trae I kolku cini?

Друштво!
Мене од неколку месеци на дополнителна проверка на криминологија,деновиве пак ме вратиле на финална. Со Бг. Л.К од дедо уште од самиот почеток.
18**/2015
Шо е работава? За радување ли е?
Te vratile ili od dopplnitelna te pustile na finalna?

Сакам да прашам некој дали ја има ставено службената адреса за во бг пасошот и ако има такви дали би можеле да ми кажете каде се наога таа полициска станица во Софија и кои се плусовите и минусите на тоа да ја имаш таа адреса која тие ја нудат?

За сликање можеш да одиш и во 2(втора) регионална полициска станица, одма до автобуската статница ,многу поблиску е до центар и правосудие отколку таа другата кај што одат и се наоѓа на другиот крај од Софија.Пред 2 недели бев со пријатели се сликаа и завршија работа за 20мин, ни закажано ,ни гужви, одма.Еве ти линк од Maps од правосудие до Втора Полициска , Поздрав.
https://www.google.mk/maps/dir/Mini...e11eeb72fe3f3!2m2!1d23.32147!2d42.70831?hl=en

После 4 године денес го зедов и пасошот. Интервју имав во септември 2013 без однесени дополнителни документи.
A ukazot koga ti bese potpisan? T.e koga dobi potpis od viceprezidentot?

Здраво на сите, како може да се дознае “бројчето“ за да можам на интернет да следам до кај е постапката за моето барање? Во амбасадата во Ск. ми дадоа броеви на кои треба да се јавам, но никој не се јавува кога ѕвонам или е зафатено..Да не има некој маил или страна на која може да пишам и да ми дадат инфо? позз

За сликање можеш да одиш и во 2(втора) регионална полициска станица, одма до автобуската статница ,многу поблиску е до центар и правосудие отколку таа другата кај што одат и се наоѓа на другиот крај од Софија.Пред 2 недели бев со пријатели се сликаа и завршија работа за 20мин, ни закажано ,ни гужви, одма.Еве ти линк од Maps од правосудие до Втора Полициска , Поздрав.
https://www.google.mk/maps/dir/Ministerstvo+Na+Pravosadieto,+ulitsa+"Slavyanska",+Sofia,+Bulgaria/02+Regional+Police+Station+Sofia,+Sofia,+ul.+Knyaz+Boris+I+215,+1202+Sofia,+Bulgaria/@42.7004898,23.3167685,15z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x40aa85723cf587d7:0xb2339e9b90dc35f1!2m2!1d23.32719!2d42.69431!1m5!1m1!1s0x40aa855fbf545251:0xccae11eeb72fe3f3!2m2!1d23.32147!2d42.70831?hl=en[/QE]

Значи во РПУ се слика и таму право подаваш за документи? Фала многу :)

После 4 године денес го зедов и пасошот. Интервју имав во септември 2013 без однесени дополнителни документи.
Srekno!!!koe brojce si?ja sam na dopolnitelnu a intervju noemvri 2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom