Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Imate li sta za proksije, da nadjete a da nije onaj Proxy Finder, ne znam ni dal rade ti proksiji jer kad se u Salezli skeneru proverava dal su ispravni za svaki pise da je dead...

Ima li netko user-agent za balkantvmedia.Unapred Hvala

Ja sa proxi nisam pronašao još ni jednu listu,pa ako ima neko dobar program za proxi ako ima volje neka pošalje na PP,zahvaljujem

Imam skenere i sentry i kada ip nije blokiran pronalazim liste ,kada idem sa proxi nepronalaze nijednu listu,imam par tih programa za proxi al je čudno da sa proxi nemogu pronaći baš nijednu listu pa pretpostavljam da je do proxia,hvala dsuki1966

Koja disukusija oko tih 1600 listi , FEAR da nije htjeo da budu javno objavljene nebi ih djelio onako kako je to ucinio ....
Nije ni on naivan kako ko misli !

zbog ovog komenntara F.E.A.R vise nikom ne salje liste ,5000 ce da stoje kod mene dok ne crknu, art ,balkan , neretve ,braca ,sve ostale sa 10.000 i 100.000 konekcija ,sta ce vam liste kad i ne gledate tv , samo skupljate postove i pare ,ko o cemu vi se svadjate ,samo nastatvite ,imam ja gdje slati liste gdje su normalni ljudi

Imam skenere i sentry i kada ip nije blokiran pronalazim liste ,kada idem sa proxi nepronalaze nijednu listu,imam par tih programa za proxi al je čudno da sa proxi nemogu pronaći baš nijednu listu pa pretpostavljam da je do proxia,hvala dsuki1966
Trebao bi povecati timeout posto ti upit ide "okolo" a tako se i vraca. Digni ga na 2-3 sekunde pa onda probaj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom