Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pa bilo je tamo par vrhunskih listi i jos uvijek rade, za divno cudo nije se sve sje... Izgleda da si je ekipa koja je to rasparcavala ostavila za sebe one najbolje, njih nisu objavili.
Zato i jeste najbolje da covjek ne djeli nista tu ga u potpunosti podrzavam.
Puno ljudi jase po istim listama, normalno da je pitanje dana kada ce stati. Ali da je bilo dobrih listi, bilo je...

zbog ovog komenntara F.E.A.R vise nikom ne salje liste ,5000 ce da stoje kod mene dok ne crknu, art ,balkan , neretve ,braca ,sve ostale sa 10.000 i 100.000 konekcija ,sta ce vam liste kad i ne gledate tv , samo skupljate postove i pare ,ko o cemu vi se svadjate ,samo nastatvite ,imam ja gdje slati liste gdje su normalni ljudi

Pa drug F.E.A.R ne vredi da se lutis ni na nikakav komentar,jer i Tissot75 dao svoj odgovor na svoj komentar da nije nesto bas negativno mislio,Ali ipak to je tvoje personalni trud ,niko nema pravo da ti kaze sta ces uraditi svojim trudom,ne moras da delis kapom i sakom,deli kome treba po1 ili dve i to ce biti dosta,a ko hoce nek postira svoje liste koje od tebe dobio,videces da ce prestati postiranja na drugim forumima, mogu da ti kazem da sa jednu listu dobio o d sukija i da mi jos radi ne bas svi kanali ali ipak radi supe mozda ima 3meseca,takocce imaosa listu od internacionala koja je istu radila isto.sad je red na tebi da odlucis sta ces dalje?

izvinjavam se drugovima kojima nisam spominjao imena a sam dobio liste
pozzzzz

72295581dcd1.gif
a ja budala podijelio preko 11000 listi od septembra prosle godine cc,a levata

Tebi svaka čas international ti si ljudina I pomazeš clanove kojima je pomoć bila potrebna i kojima je pomoć još potreban ,svaka cast i dsukiu i tissotu i još pojedinim članovima pozdrav za sve dobronamjerne članove

Znaci nista vise od toga, :(
Inace sam iz Bosne, jedan kolega iz Konjica mi je predlozio da nekog od vas pitam za pomoc.
Kuci nemam kablovsku, niti bilo kakvu televiziju. Samo internet od komsije

Pa drug F.E.A.R ne vredi da se lutis ni na nikakav komentar,jer i Tissot75 dao svoj odgovor na svoj komentar da nije nesto bas negativno mislio,Ali ipak to je tvoje personalni trud ,niko nema pravo da ti kaze sta ces uraditi svojim trudom,ne moras da delis kapom i sakom,deli kome treba po1 ili dve i to ce biti dosta,a ko hoce nek postira svoje liste koje od tebe dobio,videces da ce prestati postiranja na drugim forumima, mogu da ti kazem da sa jednu listu dobio o d sukija i da mi jos radi ne bas svi kanali ali ipak radi supe mozda ima 3meseca,takocce imaosa listu od internacionala koja je istu radila isto.sad je red na tebi da odlucis sta ces dalje?

pozzzzz
Dali se on ljuti ili ne vjeruj da me ne dodiruje , ako nemoze podnijet misljenje drugih onda je forum pogresno mjesto za njega.
Nisam ga uvrijedio ali sam iznio moje misljenje i stojim iza toga !

Znaci nista vise od toga, :(
Inace sam iz Bosne, jedan kolega iz Konjica mi je predlozio da nekog od vas pitam za pomoc.
Kuci nemam kablovsku, niti bilo kakvu televiziju. Samo internet od komsije
Bice listi, samo malo strpljenja... I ja sam cekao par meseci cak dok international nije dosao na forum...

zbog ovog komenntara F.E.A.R vise nikom ne salje liste ,5000 ce da stoje kod mene dok ne crknu, art ,balkan , neretve ,braca ,sve ostale sa 10.000 i 100.000 konekcija ,sta ce vam liste kad i ne gledate tv , samo skupljate postove i pare ,ko o cemu vi se svadjate ,samo nastatvite ,imam ja gdje slati liste gdje su normalni ljudi
F.E.A.R, možda je tako i najbolje jer judi su nezahvalni i zloupotrebe tuđu dobrotu i trud !!!

Puno ljudi jase po istim listama, normalno da je pitanje dana kada ce stati. Ali da je bilo dobrih listi, bilo je...
Pa to mu je valjda i bila ideja vodilja, i tako bi se istekle za mjesec-dva pa si covjek mislio sto da neko ne gleda, mislim da je to i napomenuo kad ih je objavljivao.
Ovako mu ode mast u propast i to sve zbog one narodne: lako je tudjim k...com po plotu mlatit. Neko si je debelo nakupio poene na njegovoj grbaci, barem ja tako mislim.

Hvala Vam u svakom slucaju svima, mozda nekom bude interesantan ovaj detalj,
ja vec 5 godina ne gledam TV, nemam niti jedan kanal, niti antenu. Samo internet i youtube.
Mislio sam pokusati nakon pet godina da vidim da li bih to opet mogao .
Hvala vam jos jednom, bez obzira sto nema niko ni jednu listu.
Peace narode.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom