мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.895
- Поени од реакции
- 23.297
Незнам доттогаш дали ке те држи паметот? Сепак години се во прашање.Ќе прајме муабет тогаш
Незнам доттогаш дали ке те држи паметот? Сепак години се во прашање.Ќе прајме муабет тогаш
Она најосновното, случаите од снимките не можат за толку време да се процесуираат, башка што има изолирани настани кои останаа неразоткриени заради мвро-то кое беше во раце на неколку луѓе, и последно нападот кој беше организиран во четвртокот.Ne povekje od eden mandat. Moe viduvanje.
Прво треба да се процени штетата, колку сме опљачкани, колку сме оштетени и шо може да се спасе.Абе батали ги сега дпмне, тие што ќе прат ќе прат, може нема никад да се опраат, кажи ми на Заеб колку ќе му треба да ја опраи Македонија, а пред тоа да ги затвори криминалците..... Вака по твое дај естимација.
нема гајле на многу помлади како шо гледам веќе му избега умот и не можат да си го најдат. Јас уште добро се држам.Незнам доттогаш дали ке те држи паметот? Сепак години се во прашање.
Ништо од ова што се случи не мораше да се случи ако уште пред две години кога се појавија бомбите, Груевски како секој одговорен политичар се повлечеше и дозволеше промени во ВМРО - ДПМНЕ.Не се сомневам во тоа, но сепак те прашувам дали сметаш дека ке ни требаат 15 години после Заев да се оправиме. Значи не после Груевски, туку после Заев.
А тебе кој ќе ти биди крив ?Ништо од ова што се случи не мораше да се случи ако уште пред две години кога се појавија бомбите, Груевски како секој одговорен политичар се повлечеше и дозволеше промени во ВМРО - ДПМНЕ.
Капак беа изборите на 11 декември кои Грувски ги направи референдум за негова аболиција. Доколку ВМРО ДПМНЕ, навреме се консолидираше, глатко ќе ги добиеше изборите на 11 декември.
Така да не ти е крив Заев, види прашај во партија кој го советуваше Груевски.
Па ако ова е полоша од она шо не задеси последни 10 години, тогаш да почнеме да шиеме знамиња, кој српско кој бугарск окој грчко кој албанско. Зависи кој каде ќе припадни кога ќе решат да ни ги скратат маките.Имаш лоши и ептен лоши промени. Не знам ние кои од овие две ќе ги начекаме.
Сега засега ? Правиме за години и години муабет.нема гајле на многу помлади како шо гледам веќе му избега умот и не можат да си го најдат. Јас уште добро се држам.
Па да де, промени, тоа и се најави, големи промени.... знамето, химната, името....државно уредувањеТи рков дека иде време на големи промени.
Ете ти си се променил. Ќе се промени и Македонија
А бе јас ќе бидам во ред, само ти нема да бидеш тука да прајме муабети. Ќе работиш за некој турчин во Германија за 1500 евра месечно и ќе си чукаш глава како побрзо не замина.Сега засега ? Правиме за години и години муабет.
И не знаеш колку си во право.А бе јас ќе бидам во ред, само ти нема да бидеш тука да прајме муабети. Ќе работиш за некој турчин во Германија за 1500 евра месечно и ќе си чукаш глава како побрзо не замина.
Лет сега кога сте на власт изгледа Иреал го мењаш а?Па ако ова е полоша од она шо не задеси последни 10 години, тогаш да почнеме да шиеме знамиња, кој српско кој бугарск окој грчко кој албанско. Зависи кој каде ќе припадни кога ќе решат да ни ги скратат маките.
Ако ВМРО гласа за тие промени - и ќе ги има.Па да де, промени, тоа и се најави, големи промени.... знамето, химната, името....државно уредување
Да де да, полека полека, сите сегменти се зафатени од октоподот, и плус има мало мнозинство... ќе му требаат 61 пратеник за да направи нешто, ќе му треба претседател, па локалната инаку ништо не бива.... Абе ко да го слушам грујоПрво треба да се процени штетата, колку сме опљачкани, колку сме оштетени и шо може да се спасе.
Долгот ни е над 10 милијарди долари, иселени се над 800.00 Македонци, уште долго време ќе мора да се задолжуваме за да не умреме од глад. Опоравувањето ќе оди бавно али за да почне, мора да се создадат услови, како тешко и критично болен човек, мора да се подвргнеме на операции, терапии и полека ден по ден по малце да закрепнуваме.[DOUBLEPOST=1493847866][/DOUBLEPOST]
нема гајле на многу помлади како шо гледам веќе му избега умот и не можат да си го најдат. Јас уште добро се држам.
Таму има овде ќе нема.И не знаеш колку си во право.
Додуша има и таму интернет, така подслушнав.