Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobra lista,ali ne moras sad javno sve moguce usere da stavis.Znas i sam koliko ce trajati kad se ovako stavi javno.Uostalom to je moje misljenje,a ti radi kako ti je volja.A od ove i nema vajde jer traje do veceras.Pozdrav
he,već odavno su public pa se rješavam;)
9 sati javne,seronja okačio drugdje

Kolega dsuki potpuno je u pravu, ako se sada nema što gledati onda sve ovo nema smisla. Desnu ruku mogu dati da svatko od članova još pd prije ima barem dvije tri liste, prije nego lo je kolega FEAR podinelio ovaj paket listi. Treba li još? Nisu liste pokemoni da ih moraš skupiti sve. Manimo se barem malo silovanja servera skeniranjem, gledajmo liste koje imamo. Tu prvenstveno mislim na nas amatere u skeniranju. Svojim kratkim znanjem samo sj..... i ono što vrijedi

Ima li ko poslati listu of FEAR da vidim o cemu se radi

Sent from my SGH-M919V using Tapatalk

Ima li ko za poslati adresa STALKERA u pp? Hvala

whitova lista ,trenutno lista all time ,gleda je preko 2000 ljudi 12 dana bez ikakvih problema ,nezapamceno na forumima ,dokaz da kad je nesto stvarno dobro ,moze se cuvati znaci 2000 ljudi puta 12 dana je 24000 dana gledanja podijelljeo sa 30 pa kontajte puta recimo 8 eura ustedjeno raji oko 6400 eura

Последно уредено:
Kolega dsuki potpuno je u pravu, ako se sada nema što gledati onda sve ovo nema smisla. Desnu ruku mogu dati da svatko od članova još pd prije ima barem dvije tri liste, prije nego lo je kolega FEAR podinelio ovaj paket listi. Treba li još? Nisu liste pokemoni da ih moraš skupiti sve. Manimo se barem malo silovanja servera skeniranjem, gledajmo liste koje imamo. Tu prvenstveno mislim na nas amatere u skeniranju. Svojim kratkim znanjem samo sj..... i ono što vrijedi
E to ti govorim da sam na vasem mjestu ja bih sad uzivao i gledao sta da silujemo servere kad stvarno sve radi.Nije problem da dam listu ali si mislim pa sta ce ti poslije njegove ogromne mape.Stvarno imas svasta tamo covjek si dao truda da vam spakuje raznovrsne liste.Sad cu si i ja dati malo odoska i nesto pogledati pa kad se on umori onda cemo mi drugi heheh u sto ne vjerujem ;).I na kraju svi smo mi amateri svaki na svoj nacin niko nije sveznalica ali zajedno mozemo biti tim

E to ti govorim da sam na vasem mjestu ja bih sad uzivao i gledao sta da silujemo servere kad stvarno sve radi.Nije problem da dam listu ali si mislim pa sta ce ti poslije njegove ogromne mape.Stvarno imas svasta tamo covjek si dao truda da vam spakuje raznovrsne liste.Sad cu si i ja dati malo odoska i nesto pogledati pa kad se on umori onda cemo mi drugi heheh u sto ne vjerujem ;).I na kraju svi smo mi amateri svaki na svoj nacin niko nije sveznalica ali zajedno mozemo biti tim
Dsuki. Ne poznam te. Ali sad mi je jasno po tvojim postovima zašto se International zauzeo za tebe ovdje. Stvarno se vidi da si ljudima . Pozdrav

Какви апсурди: један хвали туђе листе, други хвали туђу листу а ви лајкујете њима а не онима који су заслужни за исто:bravobe:

L
Какви апсурди: један хвали туђе листе, други хвали туђу листу а ви лајкујете њима а не онима који су заслужни за исто:bravobe:
Lajk dobiju jel' imaju tu veličinu da priznaju drugom kad odrade dobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom