- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Sta ti nije ovaj tenis "samo" HD, cini mi se da je @Torpedo trazio full HD?A ti ne znas kome da se javis?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti nije ovaj tenis "samo" HD, cini mi se da je @Torpedo trazio full HD?A ti ne znas kome da se javis?
![]()
Nije sve u rezoluciji. Ima nesto i u bitrate i fpsSta ti nije ovaj tenis "samo" HD, cini mi se da je @Torpedo trazio full HD?
Prouci malo notepad + ili excelajde drugovi ko ima malo vremena d mi objasni lajlaksi nacin kako da prepisujem drug red na txt
pr. goran:
goran:goran
ali sve kopi paste ne moze kako dalje ?
Prouci malo notepad + ili excel
Нисам знао да Tennis Chanel преноси , патио се са овим турцима, нит појачат нит утишатNije sve u rezoluciji. Ima nesto i u bitrate i fps
A inace ne verujem da torpedo razume turski![]()
Covece jas sum tapa za excel a nacinot go nauciv sam za pola saat. Znaci moze sekoj ako vlozi malku trud. Pameten covek e dovolno da go usmeris i sam ke se snajde, na prost covek i da mu nacrtas dzabe e. Ako sam ne go pronajde nacinot sigurno i komboto sto saka da go napravi ke bide tapa. Sto ne mu objasnis ti ako si tolku vreden.A sto mu ne kazes? Sad si ispao pametan? Wow...
ajde drugovi ko ima malo vremena d mi objasni lajlaksi nacin kako da prepisujem drug red na txt
pr. goran:
goran:goran
ali sve kopi paste ne moze kako dalje ?
Dobra lista,ali ne moras sad javno sve moguce usere da stavis.Znas i sam koliko ce trajati kad se ovako stavi javno.Uostalom to je moje misljenje,a ti radi kako ti je volja.A od ove i nema vajde jer traje do veceras.Pozdrav