Не-го-знам
svetac ivan iscelitel
- Член од
- 3 мај 2015
- Мислења
- 608
- Поени од реакции
- 448
Autism at its finest
Od narodna pravda nema beganje, tuka zavrsuva zakonot i pravoto. realno predavnickoto lajno moze da e sreken vcera so ostana ziv, sledniot pat koga ke go stasa narodnata pravda ne veruvam deka ke projde taka lesno.За кој збориш дека се тепале бе? Ферка да не гледаше ти некаде, или судир на групи? Или за Барса и Реал ми збориш?
Како може вака дебилно настан да опишуваш не ми е јасно?
Што не ти е јасно од дејствието кај што најмена маскирана талибанска група влегува и тепа пратеници во законодавен дом на крвнички начин? Пратеници кои се легитимни претставници на најмалце 500 илјади народ?
Имате храброст некаде линија да повлечете и да кажете океј - до тука е, или вечно вака ќе си релативизирате? Што е линијата, да загине некој за интересите на група кримоси?
Кое ќе е алибито тогаш?
Страшно ме интересира, имаш доказ некаде? (не ова ко да ти одам контра, најсериозно ме интересира). Јас можеби и запнав ко мисир за тоа дека му е обезбедување зошто беше баш до него застанат цело време и таму се врткаше, со што повлеков паралела дека е негово лично обезбедување.Најтрагичното во дебилнава пропаганда на вмровскиве портали е тоа што човеков е полицаец и вработен како собраниско обезбедување, а не телохранител на Заев.
Ама џабе објаснување со вмровски морони и игнорамуси.
https://kajgana.com/nuhiu-kje-ponudi-ostavka-smeta-deka-politichkoto-vlijanie-vo-mvr-e-golemoДосадни сте. Министер за внатрешни работи моментално е Агим Нухиу, можеш да го видиш на веб сајтот на мвр, има албанско знаменце на маса.
Обратете се кај него штом не знае да организира кордон.
Со чиј лажен патриотизам? Ако мислиш на мене јас моментално немам ни П од патриотизам. Бетер сум и од најдолното комуњарско сороспивче кога се работи за патриотизам.Ти најде мене да ми зборуваш за кој на кое знаме ќе кланјал или ќе веел будало една.
Сами се продадовме и доста со овој лажен патриотизам.
Има. Нека се упали форензичка таму нека утврди каде беше испален куршумот, да видат траекторијата дали се совпаѓа со "предупредувачки", како што се тврди наоколу дека бил.Има докази за тоа?
На Белизе поарноСо чиј лажен патриотизам? Ако мислиш на мене јас моментално немам ни П од патриотизам. Бетер сум и од најдолното комуњарско сороспивче кога се работи за патриотизам.
А и гледај измешани работите.
Ставиле или веат македоснко знаме одма предавници, небањати, бугараши ова она.
Ставиле албанско пак предавници.
Јас давам идејно решени со комбинадција од двете , одма лажен патриотизам.
Е ај на Тринидад и Тобаго знамето ке го ставам ебаве беља ебаве.
Не е телохранител, он е дух!Низ ѕидови поминува да го спаси заев од клетите вмровци.Затоа е тој телохранител а не ти.
Јас кога го видов човекот не ни барав објаснување.Страшно ме интересира, имаш доказ некаде? (не ова ко да ти одам контра, најсериозно ме интересира). Јас можеби и запнав ко мисир за тоа дека му е обезбедување зошто беше баш до него застанат цело време и таму се врткаше, со што повлеков паралела дека е негово лично обезбедување.
Немам, имам само збор од неколку луѓе што тврдат дека лично го познаваат, така да земи ја мојава информација со голема доза на сомнеж.Страшно ме интересира, имаш доказ некаде? (не ова ко да ти одам контра, најсериозно ме интересира). Јас можеби и запнав ко мисир за тоа дека му е обезбедување зошто беше баш до него застанат цело време и таму се врткаше, со што повлеков паралела дека е негово лично обезбедување.