Можеби. Ама исто не го менува фактот дека имаме неспособен министер.Ова пак не го менува фактот дека полицијата е партиска пара-служба
кога и каде дал таква изјава заев?мене не ми се верува,можеби сум пропуштил.И што правиме денес, заев повикува на контрапротести ... односно повикува на граѓанска војна. Ако некој на крај биде виновен за судир меѓу народот тоа е оној кој отворено повикува на судир на улица. Ситуацијата нема да се реши ни под случај разно на улица, и претпоставувам нема да заврши добро за сдс ако дојде до таква разврска.
Џабе ти е да објснувам, дека се додека ја имаш власта во рацете, ја имаш моќта..Можеби. Ама исто не го менува фактот дека имаме неспособен министер.
Пред него беше Оливер Спасовски.
ВМРО цела година немаат министер на МВР и уште Јанкуловска е крива.
Па ако не знаат сегашните министри да средат послушност значи не ги бива.[DOUBLEPOST=1493358520][/DOUBLEPOST]@KikoMontana луѓето се молат Села да скине конци оти е гнасно гомно од човек.
За жал, ќе се искубе.
А на Хитлер?Џабе ти е да објснувам, дека се додека ја имаш власта во рацете, ја имаш моќта..
Владата се претвори во нешто што не треба да биде изминатиов период.
Требвит рестарт..
За разлика од тебе, колку и да мразам, никому не посакувам да биде линчуван и усмртен.
За тие што направиле криминал би сакал да си одговараат пред законот.
За тие што не се добри во политиката нека му судат гласовите.
Нема никаков фитил се ќе си дојде на свое. Сонувајте вие за војна. Народот не е заинтересиран, освен група орки.Fitiljot e zapalen, ke vidime kolku e dolga vrvcata. A toa deka bureto ke eksplodira moze da ste 100% sigurni. Protestantite propustija istoriska prilika predavnickoto lajno da go lincuvaat srede vrhovniot zakonodaven dom, da se znae so ke gi ceka prodadenite dusi..
Има еден друг директен наредбодавач на униформирана полиција ама нема везе.[DOUBLEPOST=1493359926][/DOUBLEPOST]Досадни сте. Министер за внатрешни работи моментално е Агим Нухиу, можеш да го видиш на веб сајтот на мвр, има албанско знаменце на маса.
Обратете се кај него штом не знае да организира кордон.
Ќе им пуштите терористи со капуљачи пак вака уште еднаш и готово.И што правиме денес, заев повикува на контрапротести ... односно повикува на граѓанска војна. Ако некој на крај биде виновен за судир меѓу народот тоа е оној кој отворено повикува на судир на улица. Ситуацијата нема да се реши ни под случај разно на улица, и претпоставувам нема да заврши добро за сдс ако дојде до таква разврска.
Епа кажи го де.Има еден друг директен наредбодавач на униформирана полиција ама нема везе.[DOUBLEPOST=1493359926][/DOUBLEPOST]
Ќе им пуштите терористи со капуљачи пак вака уште еднаш и готово.
Е сеа и ти претеруваш, мешаш политичари наши и човек поради кого умреа 50 милиони луѓе.(на погорниот пост мислев на нашите политичари)А на Хитлер?
Па што не отиде ти да линчуваш бе. Вие сте предавниците на овој трпелив народ ама вчера се прелеа чашата. Ќе пуштам огномет пред судот кога паторот ќе оди во затвор.Fitiljot e zapalen, ke vidime kolku e dolga vrvcata. A toa deka bureto ke eksplodira moze da ste 100% sigurni. Protestantite propustija istoriska prilika predavnickoto lajno da go lincuvaat srede vrhovniot zakonodaven dom, da se znae so ke gi ceka prodadenite dusi..