- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 5.154
- Поени од реакции
- 5.996
Не ни треба демо(Н)кратија, ние имаме демо(н)"христијани".Па нели на нас не цивилизираните на Балкан ни фали демо(Н)кратија ?
Нато треба тоа да го донесе ?
Не ни треба демо(Н)кратија, ние имаме демо(н)"христијани".Па нели на нас не цивилизираните на Балкан ни фали демо(Н)кратија ?
Нато треба тоа да го донесе ?
Значи НАТО, ЕУ, МОСАД и Ми5 ги бранат нашите национални интереси ?Sluchajot so Makedonija i "tolpata" shto vleze vo Sobranieto e rezultat na aktivnostite na tajnite sluzhbi na NATO, EU, MOSSAD MI5, i ajde da ne gi redam.
Ако е вистина за Села тешко на тие во Струга. Се надевам клошарите на бетмен ќе одат таму да се тепаат.Лошо е ова луѓе, лошо ееее... Мислете сега како ќе спијат македонците од западниов дел на државата, и тука во Скопје оние што живеат во Сарај, Чаир, Север и дел од Бутел... Не иде ова на арно
Ти немаш проблем што ти пееа албанска химна?Срамота е што вакви резили и гомна ни приредуваат едвај две илјади партијаши пред Собрание.
Ма не се ни толку.
Зборете ми како Заев ја правел кризата а дпмне било фактор на стабилност. Граѓанска и етничка војна сакаат да направат.
Ма не ми продавај тука муда за бубрези каде беа кога беша амнестиран (Хашки случаји, 62 пратеника - ЗА) и кога беше министер за одбрана ?Shto mozhe ede mal narod kako Makedoncite da stori bilo shto za da se odbrani od agendite na gorespomnatite sluzhbi i institucii. Edinstveno oruzhje e osvoi go sobranieto so "tolpa" pa posle ke vidime shto ke pravime. A za gonenje veshterki... i nie si go imame vo likot na SJO...duri nas ne apgrejdaa...ni instaliraa tri veshterki...Republaka Makedonija kako i sekogash e posebna "it is special" go sakale vie toa ili ne.
Ти немаш ли проблем што си зомби?Ти немаш проблем што ти пееа албанска химна?
....стварно не ми е јасно зошто до сега не гори Собранието , гледам на преносов таму некој хепенинг на народ со пијачка у раце , се шетка наоколу.... Рајстагот до сеа ќе беше пеплосан... , а оној Села, Вела како ли се викаше се трескал од земја да се раскрвави па да може да се фали после у мемоари...исто и некоја сдсм-овца....Ви го напука Талат со говорот на Албански, пееа химна на туѓа држава во МАКЕДОНСКО собрание, а вие мислите си дека сакаат соживот и дека у питање се милионите шо ги украдоа и плавите и црвените.
Само за тоа ми е страв брат 10 години не направија некои промени да имате безбеден живот а и сега не мисли никој на вас.Бог нека ве чува.Лошо е ова луѓе, лошо ееее... Мислете сега како ќе спијат македонците од западниов дел на државата, и тука во Скопје оние што живеат во Сарај, Чаир, Север и дел од Бутел... Не иде ова на арно
и мене не ми е јасно, ама и не ми е јасно како може толку глуп народ со подпросечно iQ да има.....стварно не ми е јасно зошто до сега не гори Собранието , гледам на преносов таму некој хепенинг на народ со пијачка у раце , се шетка наоколу.... Рајстагот до сеа ќе беше пеплосан... , а оној Села, Вела како ли се викаше се трескал од земја да се раскрвави па да може да се фали после у мемоари...исто и некоја сдсм-овца....
Ова да не го слушнев немаше да верувам ..шипатарска химна насред Собрание, такво нешто нема ни у Београду...
Љубчо Бугарашот пред 14 год многу добро интервју има дадено баш за ова. Сумирано кажа дека мултикултурализам и мултикултурно општество непостои и дека сите такви држави кога-тогаш ќе се разграничат меѓу себе.Лошо е ова луѓе, лошо ееее... Мислете сега како ќе спијат македонците од западниов дел на државата, и тука во Скопје оние што живеат во Сарај, Чаир, Север и дел од Бутел... Не иде ова на арно
Ти ги читам постовиве, имаш бе ти 15 години или помал си ? Изгубен случај си во политикава.и мене не ми е јасно, ама и не ми е јасно како може толку глуп народ со подпросечно iQ да има.
Да бе, Бејли и Сорос се тие со фантомките.албанците и сад ни го приредија ова, и вие уште ги браните, никој не е за војна... но нека се освестат тие што го нарушуваат нашето македонско достоинство, какво знаме химна грб или двојазичност, што се замислуваат они ?
Албанците ли пак ни се криви???албанците и сад ни го приредија ова, и вие уште ги браните, никој не е за војна... но нека се освестат тие што го нарушуваат нашето македонско достоинство, какво знаме химна грб или двојазичност, што се замислуваат они ?