concrete
alte Esel
- Член од
- 22 март 2005
- Мислења
- 12.248
- Поени од реакции
- 1.703
...јеботе благи бог Лорде, ренген си..кај само ги наоѓаш овие сплачини...од лобистичките кругови...
...јеботе благи бог Лорде, ренген си..кај само ги наоѓаш овие сплачини...од лобистичките кругови...
Имам јас и дрес и автограм од Марадона, сузуки 750 cc, сум направил хај фајв со Фрле и Бранко......јеботе благи бог Лорде, ренген си..кај само ги наоѓаш овие сплачини...од лобистичките кругови...
Ништо без Шабан Шаулиќ.Имам јас и дрес и автограм од Марадона, сузуки 750 cc, сум направил хај фајв со Фрле и Бранко...
Доста шетан и успешен сум.
Слушам техно музика.Ништо без Шабан Шаулиќ.
Добро де, никој не е совршен.Слушам техно музика.
Бидејќи гледам појасно ти е околу тоа дека вмро нема проблем со платформата бидејќи странците ја расипале коалицијата, тогаш апелирам да не јадеш гомна веќе за истата платформа и да не повикуваш на тоа дека вмро не смее да дозволи Сдсм да прави влада, и на секој начин мора да спречува. Еднаш памтам ти викаше дека шпекулации се казнувале, повикување на насилство исто.Ништо без Шабан Шаулиќ.
ама авион немаш...Имам јас и дрес и автограм од Марадона, сузуки 750 cc, сум направил хај фајв со Фрле и Бранко...
Доста шетан и успешен сум.
За гомната, те повикувам да ти намачкам, мерак толку ако имаш.Бидејќи гледам појасно ти е околу тоа дека вмро нема проблем со платформата бидејќи странците ја расипале коалицијата, тогаш апелирам да не јадеш гомна веќе за истата платформа и да не повикуваш на тоа дека вмро не смее да дозволи Сдсм да прави влада, и на секој начин мора да спречува. Еднаш памтам ти викаше дека шпекулации се казнувале, повикување на насилство исто.
Епа немаат муда во Речица да одат, влада се бирала во Собрание им е изговорот, а кај душманот според нив не одат, страв им е. Така е и со тукашните тврдокорни на форумот, јамајка волк и останати, страв им е да одат да протестираат пред штабови на Дуи, глумат јаки на послаби од нив само.За гомната, те повикувам да ти намачкам, мерак толку ако имаш.
За ВМРО ДПМНЕ... јас да сум на нивно место, еден куп народ би извадил пред канцелариите на ДУИ и да се придржуваат на принципите кои сами ги бараа.
Kosovo bese avtonomna pokraina pred da dobie nezavisnost, ist status kako i Makedonija koga bese Vardarska Banovina do pocetokot na Vtorata svetska vojna. Razgovarano, barano, predlagano bilo, ali nemalo dogovor i trebalo da se intervenira, za da se spreci uste eden haos.Да, на Србија насилно и одзедоа дел од нејзината територија. Воено беше нападната и натерана да се повлече од дел од нејзината територија, покраината Косово (и Метохија).
Дали не се почитувале човекови права на Косово (и Метохија), тоа е друго прашање и за тоа може да се разговара, да и се наложи на Србија да ги унапреди истите... Иако, мислам дека и таква, на Косово имаше многу повеќе права од многу „демократски“ држави. Замисли во Грција да се отвори било какво школо на македонски јазик, а камо ли ’ниверзитет... итн итн...
Јас овде не го третирам Милошевиќ, ја третирам политиката. Ако така сакаш да зборуваме... Милошевиќ бил ултранационалист. Тогаш албанските политичари се истото на квадрат. Ако така сакаш да зборуваме, зошто Македонија беше нападната за ослободување на поробените албански територии окупирани од маќедонците.
Ако се почитува уставот тогаш тој што го дал мандатот на партија со 51 пратеник треба да одговара за кршење на уставот.Билт: Во секоја демократска земја постои Устав кој треба да се почитува
И јас цело време „трубам“ дека уставот треба да се почитува и веднаш да се организираат нови избори. Мандатот се даде... сега не може да се даде по втор пат.
Такви грешки твоите кримоси газди може ќе продолжат да прават, и тоа тенденциозно оти така им одговара.Билт: Во секоја демократска земја постои Устав кој треба да се почитува
И јас цело време „трубам“ дека уставот треба да се почитува и веднаш да се организираат нови избори. Мандатот се даде... сега не може да се даде по втор пат.
Па тоа е муабетот цело време бе, ви смета прифаќањето на платформата од Заев, а не ви смета што вмро се договориле со дуи ама поради притисок од надвор не направиле влада. Сега сакате победник со победник значи сакате вмро да ја прифати платформата, бидејќи без платформа нема влада. Ни сами не се разбирате веќе, Заев прифатил платформа, вмро се договориле со Дуи ама не прифатиле платформа, е како не прифатиле кога без неа нема договор? Викате странците ги натерале Дуи да не коалицираат што значи вмро нема проблем со платформата.