C
Castiel
Гостин
Штета за Ферстапен што излета. Феноменален возач ќе стане. Одлична трка за Ветел. Додека Кими пак разочарува. Не е можно толку послаб болид од Ветел да има. Интересна трка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tolko bese ocigledno toa uste vo krugot koj se vozase botas ja namaluvase brzinata i se trgna nastrana za ovoj da ne se mace zalniotКако се тргна лагано Ботас за да помине Хамилтон.
Претходната трка Фетел и Кими се јадеа едно 10 круга и заслужено го помина. Се гледа кај има тимска наредба уште од сега.
Како се тргна лагано Ботас за да помине Хамилтон.
Претходната трка Фетел и Кими се јадеа едно 10 круга и заслужено го помина. Се гледа кај има тимска наредба уште од сега.
Кими и онака бокс требаше да оди, така да единствено само Фетел можеше да изгуби секунди и ќе беше на негова штета.I Vettel sea go premina Kimi na ist nacin
Кими и онака бокс требаше да оди, така да единствено само Фетел можеше да изгуби секунди и ќе беше на негова штета.
Како се одвива работата, не би било проблем Кими да му помогне на Фетел за титулата.I kimi ja igra ulogata na botas vo ferari, fakt!
Срамота е тоа што Ботас го потценуваат и служи за да ги задржува конкурентите на Хамилтон или да му отвора пат на Хамилтон, нешто како Баричело и Шумахер. Нема никаква борба меѓу нив, доаѓа Хамилтон од -10 секунди на -1 и го поминува, ко демек Ботас толкав бот е и не може со истиот болид како Хамилтон да ја зачува или зголеми разликата, срамота е тоа. Кими на пример кога го пуштил Фетел? Кога му дозволил да го помине онака ко мало дете? Тоа што е Фетел подобар возач не значи дека Кими го пушта.I kimi ja igra ulogata na botas vo ferari, fakt!
Срамота е тоа што Ботас го потценуваат и служи за да ги задржува конкурентите на Хамилтон или да му отвора пат на Хамилтон, нешто како Баричело и Шумахер. Нема никаква борба меѓу нив, доаѓа Хамилтон од -10 секунди на -1 и го поминува, ко демек Ботас толкав бот е и не може со истиот болид како Хамилтон да ја зачува или зголеми разликата, срамота е тоа. Кими на пример кога го пуштил Фетел? Кога му дозволил да го помине онака ко мало дете? Тоа што е Фетел подобар возач не значи дека Кими го пушта.