Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Коста мора да си оди. Ѓубре.
Ова што го игра на терен од Јануари навака е криминал и е смешно и непочитување за Мичи или било кој друг што дреме на клупа. 0 залагање, скроз лабав на утакмици, не се замара копитото. Не знам само до кога Конте ќе го вози на кредити од прва полусезона во прв тим, буквално ништо не придонаса на терен за Челзи, ме потсеќа на Торес.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Конте го врати победничкиот менталитет кај играчите. Да бидам искрен не верував дека вака доминантно ќе ја одиграме сезоната и дека ќе успее да им ја врати формата на играчите после ланскиот колапс.

Прва цел на засилување летово мора да биде дефанзивец место Кехил.
И ако уште е на понуда богатството од Кина за Коста да се прифати. Батево после шпекулациите од Кина е тотално надвор од форма, игра со 50% залагање и концентрација.
Ако некој има шанса да погреши пас во напад од цел Челзи 80% му давам на Коста, плус ништо конктетно не прави со топката и кога не греши.

До сега Конте заврши огромна работа во Челзи, меѓутоа летово го чека уште поголеми маки.
Играње натпревари на 3 дена, а како што тргна сезонава да користи малку играчи во ротации и да прави замени во 85 мин ... ќе има многу прегорувања на играчите.

Титулата 90% би требала да е готово. Не верувам дека ќе си дозволат таков луксуз да ја прокоцкаат.

Член од
10 април 2017
Мислења
6
Поени од реакции
1
Дечки Барселона Јувентус 0:3 хахахаха а челзи само една изгуба во месецов.:kezec:

H

HoT IcE

Гостин
Куман потврдил дека Лукаку нема да потпише нов договор.
А вчера Дрогба за Скај рекол дека знае кај ќе иде Лукаку во лето оти секој ден се слушале :))
Наше е детето и Дрогба рекол дека Ромелу е многу друг играч и човек откако си отиде од Челзи и дека сака да се врати и да се докаже особено затоа што не му била пружена шанса.

Член од
26 август 2008
Мислења
747
Поени од реакции
543
Лукaку ќе е замена за Кoстa. Права ствaрнo. Мислам дека ќе се качи на пoвисoкo нивo сo Кoнте. А изјавата не е баш голема гаранција, штo aкo сака да се покаже пред Мурињо? Кaкo и да е, мислам дека мoрa да гo зaмениме Кoстa сo Лукaку. Да и ги дигнеме Шo на Јунaјтед и Сaнчез на Арсенал би бил презaдoвoлен. А и недaј бoже да гo земaт Рoдригез oд Реaл. Многу сoнувaм, ама барем 2 oд овие треба да ги земат за да имаме тим за повеќе фронта. Вака ќе прегoрaт уште вo Декември кaкo Ливерпул и ќе има panic buying вo Јануари.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Незнам што гледате во Шо мене мие преценет играч некако а за Санчез и Лукаку да а ако може и Муса Дембеле тмн :D

H

HoT IcE

Гостин
Само се надевам дека нема да испука работава меѓу Конте и Управава ради Лукаку > Мората. Може Конте го преферира Мората и е модерен напаѓач според него ама воопшто нема импресионирано, ниту за Јувентус, ниту за Реал Мадрид. Не се истакнува со никаков квалитет за кој би вредел 70+ милиони. Ромелу се докажа во ПЛ со послаба екипа и соиграчи дека е играчиште и гори од желба да се докаже плус затоа што е фан на Челзи. Да не зборам дека е супериорен и во физички аспект за разлика од Мората и баш таков ни треба во напад, некој што ќе влече на себе двајца играчи и ќе отвара простор за Хазард и Вилиан на крила. Мората е детиште право, воопшто не ми се свиѓа како играч и мислам дека не се вклопува со тимов.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Лукаку го сакам уште од првиот пат кога дојде,а и пред тоа кога имаше шпекулации дека чудото од дете или новиот Дрогба ќе потпише за Челзи. Потоа кога го продадоа многу се разочарав,баш сакав да успее во Челзи. Се надевам летово дека ќе го вратиме назад.
За Мората не сум баш за да дојде,што знам не ми изгледа дека кај нас којзнае колку ќе импресионира.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Kurtoa se povredil. Ama imame i vtor golman koj e stabilen. Ako odbranata funkcionira dobro, moze i da nema mnogu rabota.

W

wicked_1

Гостин
CHELSEA XI: Begovic; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard.[DOUBLEPOST=1492351408][/DOUBLEPOST]Manchester United team: De Gea, Valencia, Bailly, Rojo, Darmian, Fellaini, Herrera, Young (c), Pogba, Lingard, Rashford

H

HoT IcE

Гостин
Можно е да е некоја повреда.
Се надевам Беговиќ нема да разочара денес, ми се свиѓа тимов, посебно што Педро е стартер на сметка на духот на Вилиан.

Kajgana Shop

На врв Bottom