siguren si, 300 pricini mi se vrtat mene niz glata, citav deka mozi da e od sinata svetlina emitirana od ekranite, sinusna infekcija, otvoranje na treto oko, i so ne.Анксиозност, недостаток на магнезиум, спондилоза....
Ne e seiguren ni 0.2 posto, ama zatoa e ubeden 1200 posto...siguren si, 300 pricini mi se vrtat mene niz glata, citav deka mozi da e od sinata svetlina emitirana od ekranite, sinusna infekcija, otvoranje na treto oko, i so ne.
mozi da e sinzir od povrzani priciniteli kako ANKSIOZNOST>PRETERANO RAZMISLUVANJE>NAPNATOST>NESONICA>UMOR>NEMANJE ENERGIJA>LOSA DIGESTIJA>NEDOVOLNO VITAMINI I MINERALI VO ORGANIZMOT
Пробај де, што те кошта. Земи магнезиум и таурин од аптека и пробај.siguren si, 300 pricini mi se vrtat mene niz glata, citav deka mozi da e od sinata svetlina emitirana od ekranite, sinusna infekcija, otvoranje na treto oko, i so ne.
mozi da e sinzir od povrzani priciniteli kako ANKSIOZNOST>PRETERANO RAZMISLUVANJE>NAPNATOST>NESONICA>UMOR>NEMANJE ENERGIJA>LOSA DIGESTIJA>NEDOVOLNO VITAMINI I MINERALI VO ORGANIZMOT
Aman be ti dosaden si tie hemii i apovi.Пробај де, што те кошта. Земи магнезиум и таурин од аптека и пробај.
Aman be ti dosaden si tie hemii i apovi.
Poarno probaj so analgince/kafetince![]()
Не знам колку години имаш, ама не е лошо и притисокот понекогаш да го провериш, па дури и анализа на крвшто може да го предизвикува ова:
свирење во ушите, несоница, болка/притисок во челото и главата,
главоболка која не дозволува да заспиетe
http://www.livestrong.com/article/165893-how-do-i-reduce-underarm-sweating-if-deodorant-doesnt-help/Дечки совет некој ми треба премногу се потам особено под мишките,сум пробал секакви сапунчиња за под мишка и ништо не ми помага,дури и надвор минус да е јас се потам. Бев на матичен ми рече едноставно таков си...ве молам за совет
Allergic Rhinitisшто може да го предизвикува ова:
Свирење во ушите мислиш на она свирење како после гласна музика? На мене ми се дешаваше пар пати и тоа кога е тишина најмногу пред спиење се слуша. Најчесто е од нечисти уши , залепена некоја лушпа на ушното тапанче и создава некој звук. Секоја втора год одам јас да ми ги чистат , дефинитивно помага.што може да го предизвикува ова:
Кога ќе се напијам што ? ако мислиш на алкохол не пијам воопшто.[DOUBLEPOST=1492073516][/DOUBLEPOST]Кога ќе се напиеш исто ли е?
Со нервоза,претерано размислување и напнатост имам понекогаш проблем додека со самодоверба имам проблем понекогаш кога мислам постојано на тоа колку коло изгледам кога сум запотен и слично...[DOUBLEPOST=1492073933][/DOUBLEPOST]siguren si, 300 pricini mi se vrtat mene niz glata, citav deka mozi da e od sinata svetlina emitirana od ekranite, sinusna infekcija, otvoranje na treto oko, i so ne.
Имам мала спондилоза,не верувам тоа да е проблемот со оглед на тоа што одамна ми е проблемовАнксиозност, недостаток на магнезиум, спондилоза....
... сите овие наведени во прв ред се како последица на покачен крвен притисок! ...дали истиот е измерен во моментот на овие симптоми?што може да го предизвикува ова:
...прашање дали воопшто твојот заклучок дека премногу се потиш е точен, можеби тоа е само твое субјективно мислење кое можеби е нормално потење, а за тебе е претерано, како и да е, да речеме дека навистина премногу се потиш на повеќе места како ударни кај рацете-дланка, нозете-стапалата, под пазувите како фокусна хиперхидроза која кај повеќето е нормална појава како резултат на малку потемпераментни или понервозни карактери или личности кои лесно се возбудуваат и во моментот се облеваат со пот...Дечки совет некој ми треба премногу се потам особено под мишките,сум пробал секакви сапунчиња за под мишка и ништо не ми помага,дури и надвор минус да е јас се потам. Бев на матичен ми рече едноставно таков си...ве молам за совет
Како го заеба, алал да ти е....Allergic Rhinitis
Amenorrhea
Anaphylaxis
Anemia
Anxiety
Atherosclerosis
Bone Cancer
Brain Cancer
Bronchitis
Chronic Fatigue Syndrome
Cirrhosis
Colorectal Cancer