Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da li je neko našao neki od rts paketa kanala koji je u okviru mts mreže u nekom vidu strima?

Pozdrav drustvo,
sinoc sam trazio KINOTV program i boki71 mi je poslao bitku u kojoj se taj program nalazi. Kako ce lista isteci za dva dana opet cu ga morati traziti pa bih zamolio clanove koji su dobili bitku ovih dana a mogu sponzorirati samo link za ovaj kanal da mi ga posalju. Ili ako F.E.A.R. ima jos kojeg usera za bitku bilo bi takodjer u redu.
Supruga je zapela bas za ovaj program pa ako neko moze...
Unapred hvala.

Prije par dana neko je trazio AMC ... osim sa SRB subtitel moze se naci i Hrvatski subtitel...

20170412_100002.jpg

Pozdrav

Ljudi trebami za veceras nasa tv bih ako ko ima,vidim ima na listi od dva brata al ide neki drugi kanal ,ako je ko u volji nek posalje

Poslano sa mog 5025D koristeći Tapatalk

Андроид апликација за гледање телевизија. Нов виртуелен оператор во Србија кој не работи со сим картичка.
https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.globaltel

Ги имате сите 3 РТС, Prva, B92, неколку Pink канали, двата програми RTCG, двата програми RTV, RTRS, SKY NEWS, Studio B, Rai 1, Arte, Pro 7 и уште некој други бесплатно 7 дена.

Postavio sa istog servera listu pre par dana. Ti si i tada postavljao istu sliku. Ne znam sa cim pokreces strimove, ali ove liste rade. Promeni plejer pa ces videti.
STA HOCES SA OVOM FOTOGRAFIJOM DA KAZES?
da ne ide,ili?
ili ti neznas kako i gde da ovo pustis
Pretpostavljam da "ne zna", ali zato dan ne prodje da ne zatrazi listu. Kolekcionar neki...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom