Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали може помош.
Бев на интервју на 13ти декември 2016 и пред 10 дена ми се смени статусот во - "По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.".
Дали е можно толку брзо да ми излезе пасошот?

Дали може помош.
Бев на интервју на 13ти декември 2016 и пред 10 дена ми се смени статусот во - "По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.".
Bravo, jas sum od oktomvri , uste na zadolzitelna.
4 meseci samo!!! Navistina brzo. Sto se slucuva?? Da ne ubrzaat so procedurive???

Дали може помош.
Со какви документи си,дирекно во Софија или преку амбасада?

Дали може помош.
Ovoj finalen eksperten pregled e naj vazen tuka ili ke ti dadat ili ke te odbijat

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Престанете да читате само тоа што е последно кажано. Некого го разгледуваат побрзо, некого побавно, не очекувајте брзина на разгледување што важи за сите. Сите сме различни случаи со различни специфики.

Јас ви посакувам сите кои сте аплицирале за бугарско државјанство да добиете колку се може по брзо пасош.За ова што Бугарија бавно ви дава државјанство ми е жал.

Пред два месеци ми се смени во:
Предстои потпис за становништво и указ од вицепрезидента.

Отварам денес, ми пишува:
Проверка од вицепрезидента.

Шо значи ова? 2013г сум.

Jas se izvinuvam edno prasanje brza postapka za legaliziranje na izvod za kolku vreme i kolku naplatuvaat.Vi Blagodaram

Zdravo na site ima promeni od 2014...
DO kaj se stasani. Pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom