Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
F.E.A.R kad već svima šalješ da li može i za mene jedna stabilna EXYU lista ?

Hvala F.E.A.R!

Ako moze da mi kaze za koliko konekcia je lista

1000 trenutno gleda 119 ,,samo u listi koju vam posaljem promenite get.php u panel_api.php i u pretrazivac zalepite listu i enter ,,u prvom redu pise sve na engleskom koliko ima ljudi i koliko moze da gleda ,,ako je jak server moze i vise od dozvoljene i nece trzat

F.E.A.R kad već svima šalješ da li može i za mene jedna stabilna EXYU lista ?

poslao ovu istu od 1000 koonekcija ,,moze svima radit ,,ako se popune javite se na pm slobodno i saljem drugu[DOUBLEPOST=1491859416][/DOUBLEPOST]
Nije bitno tko što ima već tko je od njih spreman i voljan podijeliti to sa nama "ljenčinama"," neznalicama" i sl. koji svakodnevno kukamo za liste. Svi oni zaslužuju pohvalu i zahvalnost od nas jer su oni utrošili svoje znanje, vrijeme i entuzijazam kako bi pronašli te liste i podijelili ih sa nama. Svi oni, Internacional, Sport Billi, Dsuki, F.E.A.R i svi ostali drugi koji su podijelili liste zaslužuju poštovanje. Zbog toga nemojmo tražiti kruha nad pogačom, budimo zadovoljni i sa onim što dobijemo, da imamo što gledati kada već ne znamo, ne možemo ili smo pak previše lijeni da si sami pronađemo listu.

poslao i tebi ovu od 1000 konekcija[DOUBLEPOST=1491859456][/DOUBLEPOST]
@F.E.A.R ako moze edna stabilna lista i za mene odnapred ti

Blagodaram

poslao

F.E.A.R
POZ MY FRIEND ako moze jednu listu da nije javna ex-yu da ne trza,stuca
akomoze na pm.THANKS BLAGODARAM HVALA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom