Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.878
Поени од реакции
3.122
tu art nisam nikada imao. vidim da je dosta njih trazi. sta je stvarno tako dobra ili dugo traje? sta je u pitanju?

Член од
20 мај 2016
Мислења
69
Поени од реакции
64
(F.E.A.R ) pa svi nesta traze daj nesta i ja ovako balkansko mjesano bossanska serbia albanska ako nesta ima ako nema dasi ti meni zdrav i veseo dok imaa ljudi bice lista hvala unaprjed i pozdrav

Член од
19 октомври 2016
Мислења
1.410
Поени од реакции
2.301
Слатко се исмија :ROFLMAO:
Код:
http://realspeedymomy.com:8000/get.php?username=renzo&password=renzo1&type=m3u

M

mkd001

Гостин
Sto se tice ovog Robin Huda sto dijeli liste, ne znam zasto kaze "ako trzala" hmm. Da je prava lista u pitanju i poslata nekome u PP - PA NE SMIJE DA TRZA ČOVJEĆE, IMA DA RADI GODINU. Sumnjivo mi ovo sve
Vidim da se puno razumes, koko moze da radi godinu? Radice dok ne primeti vlasnik ili user, to moze da bude dan mesec, ili ako je pravi klient umro pa se ne zali :)

Член од
6 април 2017
Мислења
327
Поени од реакции
679
(F.E.A.R ) pa svi nesta traze daj nesta i ja ovako balkansko mjesano bossanska serbia albanska ako nesta ima ako nema dasi ti meni zdrav i veseo dok imaa ljudi bice lista hvala unaprjed i pozdrav
poslao sam ti istu ovu exyu ima sve te kanale ,,140 konekcija ,,javi se ako se popune i ako bude trzala ,,server je dobar i stabilan![DOUBLEPOST=1491856693][/DOUBLEPOST]
Vidim da se puno razumes, koko moze da radi godinu? Radice dok ne primeti vlasnik ili user, to moze da bude dan mesec, ili ako je pravi klient umro pa se ne zali :)
tako e

Kajgana Shop

На врв Bottom