poslao jednu domacu sa 50 konekcija ,,ako bude popunjena javi se saljem drugu od 50F.E.A.R. može li i meni jedna domaća lista?
Hvala unapred!
Pa mislim da je medju najboljih liste bar ja tako mislim pa zato trazim dali ima nekotu art nisam nikada imao. vidim da je dosta njih trazi. sta je stvarno tako dobra ili dugo traje? sta je u pitanju?
poslao i tebi domacu sa 10 konekcija ,,ako se popune i trza javi se na pm i saljem druguIma li za mene jedna domaca iptv lista...pozdrav svima
poslao jednu neobjavljenu sa 140 konekcija ,,trenutno ima 70 sto gledaju ,,javi na pm se ako se popuniAko nemaš može exyu koja nije objavljena.Hvala.
Vidim da se puno razumes, koko moze da radi godinu? Radice dok ne primeti vlasnik ili user, to moze da bude dan mesec, ili ako je pravi klient umro pa se ne zaliSto se tice ovog Robin Huda sto dijeli liste, ne znam zasto kaze "ako trzala" hmm. Da je prava lista u pitanju i poslata nekome u PP - PA NE SMIJE DA TRZA ČOVJEĆE, IMA DA RADI GODINU. Sumnjivo mi ovo sve
Dobit ces od njega taj kanal malo morgen, nije on na tom nivou, a nije taj kanal prije objavljen javno...F.E.A.R
Jel moze za mene jedna lista sto ima arenu 5 bih da mogu gledati bh premier ligu.
poslao sam ti istu ovu exyu ima sve te kanale ,,140 konekcija ,,javi se ako se popune i ako bude trzala ,,server je dobar i stabilan![DOUBLEPOST=1491856693][/DOUBLEPOST](F.E.A.R ) pa svi nesta traze daj nesta i ja ovako balkansko mjesano bossanska serbia albanska ako nesta ima ako nema dasi ti meni zdrav i veseo dok imaa ljudi bice lista hvala unaprjed i pozdrav
tako eVidim da se puno razumes, koko moze da radi godinu? Radice dok ne primeti vlasnik ili user, to moze da bude dan mesec, ili ako je pravi klient umro pa se ne zali