- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.152
- Поени од реакции
- 16.095
Веќе месец и нешто имам болки во стомакот, само десната страна. Болката ми оди и накај ногата, а и половината назад ме боли. Имам и минимална температура чат-пат. Веќе двапати правев анализи, и двете покажуваа некое воспаление (инфекција). Гинекологот ме лечеше од кандида, демек на ехо ништо не виде абнормално. А матичната откога и кажав дека сум била веќе кај гинеколог, ми кажа дека мора резултатите да се од тоа и повеќе ништо не ми испитуваа.
Е сега бидејќи јас знам како ми работи телото и ова веќе е ненормално, чувствувам дека е нешто повеќе, дали имам некое воспаление на мочните канали, мочниот меур или јајникот, не знам, али скурчено ми е да ме шуткаат од едно на друго место без објаснување.
Препорачајте ми лабораторија за анализа на крв и урина, без упат (немам во Ск матичен) а и каде можам најбрзо ехо да си направам.
Е сега бидејќи јас знам како ми работи телото и ова веќе е ненормално, чувствувам дека е нешто повеќе, дали имам некое воспаление на мочните канали, мочниот меур или јајникот, не знам, али скурчено ми е да ме шуткаат од едно на друго место без објаснување.
Препорачајте ми лабораторија за анализа на крв и урина, без упат (немам во Ск матичен) а и каде можам најбрзо ехо да си направам.