- Член од
- 6 април 2005
- Мислења
- 2.959
- Поени од реакции
- 3.099
ti na sto mislis potocno?на шо мислиш точно?
ti na sto mislis potocno?на шо мислиш точно?
избори распишува влада и собраниеЕпа ете, пошто после изборите излегоа некои платформи и дополнителни работи кои ја усложнија политичката ситуација во Македонија, а беа креирани во туѓа држава и ја продлабочија политичката криза и сега е повеќе од релевантно да се бараат нови предвремени избори, за да гласачите се произнесат по новонастанатата политичка реалност во Македонија, која настана после изборите на 11 Декември 2016 година.
на женски цицкиti na sto mislis potocno?
tokmu taka, sto vika istorijata za sdsm?Nema potreba jas da te defokusiram, preku postovite gledam deka nekoj drug odlicno ja zavrsil taa rabota kaj tebe.
Privatnicite, vistinskite kapitalisti se vinovni a ne politicarite I nivnite oligarsi, da zivee Tito
Toa e, koga ne ucime od istorijata, ke si povtoruvame,ke si patime I ke si jademe leb, sol I nekoja piperka.
Епа ете има некаква техничка влада, нека распише избори, нека гласаат пратениците за избори, и ќе излеземе конечно од криза.избори распишува влада и собрание
то е демократија
arno rekov jasизбори распишува влада и собрание
то е демократија[DOUBLEPOST=1491601900][/DOUBLEPOST]
на женски цицки
Многу добро го знам.Него кажи ми.Дали пишува во уставот дека е казниво според закон насилно мењавање на национални симболи?Ај кажи како СДСМ го смени знамето притоа го заобиколи уставот,но и народот кој не го ни праша дали сака или не промена на име или на знаме?ни еден закон не е над устав.
тоа би требало да го знаеш барем од општа култура.
А влада формираат пратеници избрани на фер и демократски избори со воља на народот.
Кажи каде е тука насилството?
треба собранието да се состани и самораспушти. Собранието е тука главно.Епа ете има некаква техничка влада, нека распише избори, нека гласаат пратениците за избори, и ќе излеземе конечно од криза.
...сакаш да кажеш дека децениското владеење кое му се посреќи на Грујо со секоја втора година реизборче тој сам си го стокми??? Туку така му текнуеше, па си распишуваше избори...па кампањи , кампањички, дебели книги на програми , пари ваму, пари таму Сдсм седеше и плачеше НЕВИНО у ќуше?? Така беше или не баш ???предвремени избори се прават (во нормален свет) во услови на политичка криза.
Мене не ми е јасно зошто до сега се правени предвремени избори.
Ти знаеш?
кога го смени СДСМ знамето??[DOUBLEPOST=1491602150][/DOUBLEPOST]Многу добро го знам.Него кажи ми.Дали пишува во уставот дека е казниво според закон насилно мењавање на национални симболи?Ај кажи како СДСМ го смени знамето притоа го заобиколи уставот,но и народот кој не го ни праша дали сака или не промена на име или на знаме?
На иста фора не паѓаме повеќе,затоа народот е на улица.
појма немам знам дека се кажуваше дека сме среќна мирна стабилна богата земја лидер во се можно во светот и пошироко, но сепак секој 3 недели моравме да одиме на избори....сакаш да кажеш дека децениското владеење кое му се посреќи на Грујо со секоја втора година реизборче тој сам си го стокми??? Туку така му текнуеше, па си распишуваше избори...па кампањи , кампањички, дебели книги на програми , пари ваму, пари таму Сдсм седеше и плачеше НЕВИНО у ќуше?? Така беше или не баш ???
кој???кога го смени СДСМ знамето??[DOUBLEPOST=1491602150][/DOUBLEPOST]
појма немам знам дека се кажуваше дека сме среќна мирна стабилна богата земја лидер во се можно во светот и пошироко, но сепак секој 3 недели моравме да одиме на избори.
Али не е то сега толку битно, така сакаа така си правеа.
тиекој???
кои тие..имаат ли име и презиме????