Кајганеро
Немој не ме радуј!
- Член од
- 3 јули 2010
- Мислења
- 2.866
- Поени од реакции
- 2.744
Па што ме споменуваш и цитираш за секое мое мислење ако не сум ти битен? Колку пати сум те цитирал јас тебе за мислење а колку пати ти мене? За мојата независност си знам самиот, најди каде го бранам Заев или СДСМ, па тогаш збори, а ти тука дежураш 24/7 и се расправаш со сите неистомисленици со истата реторика соросоиди вакви сте, такви сте, а неефикасен си ко Мој Термин од Тодоров.[DOUBLEPOST=1491519339][/DOUBLEPOST]И јас истото вчера ти го реков дека не мене на никој не му си фактор тука па ке си ја врзи глата дека си го исмејувал или како веќе се изрази. Голем ташак, кајганеро независниот исмејувал некого
Глеаш колку си смотан, јас не бев уклучен кога ме спомна и ти вратив исто ко ти што ми врати и сеа тврдиш дека е глупо, па е глупо, само те имитирав да видиш до кај ти сече паметот. Иначе и m е стар македонски не се секирај.И јас истото вчера ти го реков дека не мене на никој не му си фактор тука па ке си ја врзи глата дека си го исмејувал или како веќе се изрази. Голем ташак, кајганеро независниот исмејувал некого [DOUBLEPOST=1491519123][/DOUBLEPOST]
Ај човек сега ни на серење да не оди.[DOUBLEPOST=1491519244][/DOUBLEPOST]
Даче бог разлику
( скопски дијалект, да нема забуни тука )