- Член од
- 19 мај 2012
- Мислења
- 1.550
- Поени од реакции
- 364
Ќути не прашуј....аман бе до таму ли стигнавме??!!
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ќути не прашуј....аман бе до таму ли стигнавме??!!
pa u skopje ako e vakva '' masovnosta '' sigurno poveke ne izlegle u staro nagoricane i karbinici ...Други градови ги рачунаш или само Скопје е Македонија...
Се гледа дека не пратиш...pa u skopje ako e vakva '' masovnosta '' sigurno poveke ne izlegle u staro nagoricane i karbinici ...
Ако мислише на себе ти не си форумски лик туку форумска карикатура. Има разлика.Вие двајцата сте приметиле дека не праите некаква дискусија? Само серете и коментирате форумски ликови, а не настани од политикава.
Ова е интересна теорија. Што балансираат ? Можеш да бидеш малце попрецизен ?па пак ве тинтраат заради некаков баланс.
sto da pratam be covek, od 450 000 glasaci, u cela makedonija nemozat da uspeat da soberat ni 20 000 koga se bara ogromna masovnost, koga se penjavat, grebat, molat, ali eve denes mobilizacijata za Skopje e neuspesna, toa e fakt, ako ovaa denesna slika za tebe e nekakov uspeh sto poveke da kazam ...Се гледа дека не пратиш...
Чек малку си збунка..sto da pratam be covek, od 450 000 glasaci, u cela makedonija nemozat da uspeat da soberat ni 20 000 koga se bara ogromna masovnost, koga se penjavat, grebat, molat, ali eve denes mobilizacijata za Skopje e neuspesna, toa e fakt, ako ovaa denesna slika za tebe e nekakov uspeh sto poveke da kazam ...
I ne e bitno toa, Skopje ko grad go dadov kako primer zasto tuka e Sobranieto, a ne u sveti nikole, denes glavna cel im bese masovno pred sobranie zasto navodno ke birale pretsedatel ovie, i nisto, slab odziv, sto ne bese slucaj na vremeto koga bea na vlast i na lager imaa masovna tolpa koja stoese zad niv. Slikata sega e poinakva, se pomal i pomal e brojot na luge koi se primorani da im izlagaat na protestive, ja nemaat taa mokj i kontrola sto ja imaa pred samo godina ipol, dve, denes, odzivot vo Skopje, e klasicen primer za toa.
Ја у најскоро време очекувам бан пак тоа што ме вреѓаат и псујат нема везе ја ке попијам аргумент бан пак.Море ме кладе Алма во мисла да кажи што тоа балансираат ?
@Almeida немој вака недоискажан да седиш. Лошо е тоа по здравајето. Сите со нетрпение очекуваат да видат што тоа се балансира и со кој
П.с сега фучат пријави кај админите, косата ке им се крени
Ти очигледно не си запознаен со ликот и делото на Алма. Не е ни чудо шо си се лајкатеНе фрчат, не бидите параноични ко лидeрот ваш.
Ти очигледно не си запознаен со ликот и делото на Алма. Не е ни чудо шо си се лајкате