Помогнете ми ве молам.

• Креатор на темата Креатор на темата бутЕ
  • Време на започнување Време на започнување
A ja sho da i kupam na Magda? :rolleyes:
И ти пробај со чоколадо.
I da znaes ke i kupam i toa uste odma smesta ;)
Izvolte Magdeee @Agda Beata :D
Pionir lesnik.jpg

Не се секирај , ни Мики со мене не сака да се фати :sakasuste: ама ке го начекам сам :popce:

@shumecha.tableta дај му бар шанса на детево се труди. Види го дури и тема отворил :love:
@бутЕ ти мораш да ветиш и дека ќе јадеш све што ќе ти зготви :P
Да не го пишеше ова, уште немаше да разберам дека шумеча е уствари некој член на форумот и се чудев што ли сака да каже со тоа „сакам да се фатам со шумеча“ и си викам кај забега младинава вакви глупости што тропаат, што ли к.. сака да каже само со ова.

Auu sram da te e Magde. Ja cokolada ja castam, a ona me blokirala na fejsbuks c c c :facepalm:
Сакаш да ти кажам зошто? Затоа што немаш респект. Додека цел форум овде си игра курташак со тебе, јас сум ти дозволила пристап на личен интернет простор каде споделувам "приватни" работи и цела фамилија го гледа тоа, а ти го злоупотреби дозволениот пристап на тоа мое лично катче. Bukkake на мајка ти да и коментираш.

Сакаш да ти кажам зошто? Затоа што немаш респект. Додека цел форум овде си игра курташак со тебе, јас сум ти дозволила пристап на личен интернет простор каде споделувам "приватни" работи и цела фамилија го гледа тоа, а ти го злоупотреби дозволениот пристап на тоа мое лично катче. Bukkake на мајка ти да и коментираш.
Auu "zloupotreba na licno katce" strashna rabota c c c :popce:
Da mi go vrnes cokoladoto.[DOUBLEPOST=1491483931][/DOUBLEPOST]
Auu "zloupotreba na licno katce" strashna rabota c c c :popce:
Da mi go vrnes cokoladoto.

За помош прашав значит. Темава не е за рангирање кој кое место е. @shumecha.tableta лгккфкјфкдлфлвлсјфјспнќгксј <3 !

Зошто воопшто си му дала фејсбук ? :lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom