A ja sho da i kupam na Magda?![]()
I da znaes ke i kupam i toa uste odma smestaИ ти пробај со чоколадо.

Izvolte Magdeee @Agda Beata

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ja sho da i kupam na Magda?![]()
I da znaes ke i kupam i toa uste odma smestaИ ти пробај со чоколадо.
Auu sram da te e Magde. Ja cokolada ja castam, a ona me blokirala na fejsbuks c c cI da znaes ke i kupam i toa uste odma smesta
Izvolte Magdeee @Agda BeataПрегледај го приврзокот 167972
Да не го пишеше ова, уште немаше да разберам дека шумеча е уствари некој член на форумот и се чудев што ли сака да каже со тоа „сакам да се фатам со шумеча“ и си викам кај забега младинава вакви глупости што тропаат, што ли к.. сака да каже само со ова.@shumecha.tableta дај му бар шанса на детево се труди. Види го дури и тема отворил
@бутЕ ти мораш да ветиш и дека ќе јадеш све што ќе ти зготви![]()
Сакаш да ти кажам зошто? Затоа што немаш респект. Додека цел форум овде си игра курташак со тебе, јас сум ти дозволила пристап на личен интернет простор каде споделувам "приватни" работи и цела фамилија го гледа тоа, а ти го злоупотреби дозволениот пристап на тоа мое лично катче. Bukkake на мајка ти да и коментираш.Auu sram da te e Magde. Ja cokolada ja castam, a ona me blokirala na fejsbuks c c c![]()
Auu "zloupotreba na licno katce" strashna rabota c c cСакаш да ти кажам зошто? Затоа што немаш респект. Додека цел форум овде си игра курташак со тебе, јас сум ти дозволила пристап на личен интернет простор каде споделувам "приватни" работи и цела фамилија го гледа тоа, а ти го злоупотреби дозволениот пристап на тоа мое лично катче. Bukkake на мајка ти да и коментираш.
Auu "zloupotreba na licno katce" strashna rabota c c cСакаш да ти кажам зошто? Затоа што немаш респект. Додека цел форум овде си игра курташак со тебе, јас сум ти дозволила пристап на личен интернет простор каде споделувам "приватни" работи и цела фамилија го гледа тоа, а ти го злоупотреби дозволениот пристап на тоа мое лично катче. Bukkake на мајка ти да и коментираш.
Auu "zloupotreba na licno katce" strashna rabota c c c
Da mi go vrnes cokoladoto.
Abe Stavre, ja sum moz i broj 2, ama ti si sekogas pred mene, number 1 siТи дегеренерику си во топ 5 најглупави и најпростачки ликови за кои знам. Можеби дури и топ 3.
Abe Stavre, ja sum moz i broj 2, ama ti si sekogas pred mene, number 1 si![]()
Bute nekjat da ni pomognat.За помош прашав значит. Темава не е за рангирање кој кое место е. @shumecha.tableta лгккфкјфкдлфлвлсјфјспнќгксј <3 !
Зошто воопшто си му дала фејсбук ?Сакаш да ти кажам зошто? Затоа што немаш респект. Додека цел форум овде си игра курташак со тебе, јас сум ти дозволила пристап на личен интернет простор каде споделувам "приватни" работи и цела фамилија го гледа тоа, а ти го злоупотреби дозволениот пристап на тоа мое лично катче. Bukkake на мајка ти да и коментираш.