Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
handanovic bravurozna intervencija za golov, a komentatorov e glup ko sajla, mi zbori za neregularen gol a ne bese ofsajd, brozovic ne go glea dole, i toj sto ja prai grafikata so linijata ja utna celosno, so brozovic.[DOUBLEPOST=1491249819][/DOUBLEPOST]
Добар овој Шик, ќе сме му плаќале откупна клаузула 27 милиони :icon_lol:
:kafence:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.271
Поени од реакции
10.389
Дека нели се убедувавме, имало зашто го бара Мурињо во Јунајтед... Кога му се играло, добар бил. Каков преварант од играч, мајко мила...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
ikardi zicerot, a brozgara ... taman pisuem na fejsbuk deka brozovic pola saat ne zaslusi da igra, a ke igra 90 min, odma posle 5 min prai penal ...
Pioli ekspertiza, ajde pozdrav u genoa druze, toa se tie vlecenja na potezi koi na kraj vaka ti se odrazuvaat.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.878
Немој неко за брозгара да се фатил да го критикува, критикувајте го 100милионскиот глупак.3 цели бода на негова душа и на никој друг.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Толку од сезонава, сега бар нека ги развива Пинамонти и Габигол за наредната.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
Можна намештаљка другари.Превише дилови меѓу двата клуба.
А малоумникот на крај ко намерно пенал да напраи...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа е тоа, ко да го читам Скаузер кај нас кога ќе изгубиме дебилно, намештаљка било. Не можеш да се помириш дека тимот ти го шљакаат на домашен терен и си наоѓаш изговор :D

D

Darko_ufo

Гостин
Можна намештаљка другари.Превише дилови меѓу двата клуба.
А малоумникот на крај ко намерно пенал да напраи...

Aјде другару честито победа на кладба ќе го наместам акаунтот да се самоизбрише, после оваа лакрдија денес и комета да падне и некако да изгураат до трето место па не нема да се вратам, крв им ебам неспособна.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
Тоа е тоа, ко да го читам Скаузер кај нас кога ќе изгубиме дебилно, намештаљка било. Не можеш да се помириш дека тимот ти го шљакаат на домашен терен и си наоѓаш изговор :D
Ок нема врска.
Него и така си тука,другарчево Дарко Уфо има кладба со мене дека Интер нема да игра ЛШ до година.Као што гледаш ја изгуби кладбата .
Е сеа дали ти можеш перманентно да го банираш или треба Асид да го контактираме?
Дарко Уфо ќе потврди дека поштено си ја изгубил кладба.

едит:Ете потврди поштено дарче

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Да се пред мене Икарди и Брозобич има мајчиното млеко да го исплукат, крвта да му а ебам газирана.
ТУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ОТЕПЕШИ НЕВИДЕНИ СКАПАНИЦИ ОЧАЈНИ МРШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ ПЛЕМЕ СКАПАНО ДА ВИ ЕБАМ

Kajgana Shop

На врв Bottom