Ѓорче 1932
тој сум...
ооо не е тој..2008 имам..тапа е?
Симни си 2010 бе,нема да згрешиш,ама зависи што конфигурација имаш...
Постарите не се веке толку ефективни...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ооо не е тој..2008 имам..тапа е?
Ако сакаш можам да ти дадам страница на која секој ден ставаат нови username и password-и за Nod32?
Ја знамсепак фала.
Сега после свеж формат инсталирав пак нодјеје
мислам дека нема многу... нема да ти лета али... ќе биде ОК според мое мислење јас имам 1 гб ама ништо не чуствував пред да го форматирам...Касперски 2010 ке успорува многу на 512 RAM ?
дај препорачај ми некој антивирус само не КАСПЕРСКИ , НОРТОН или НОДКасперски 2010 ке успорува многу на 512 RAM ?
Не ти треба оригинален антивирус, земи си NOD32 кракуван, и на коњ си. Ептен јак антивирус.Znae li nekoj kade moze vo Skopje da se KUPI originalen antivirus program, po moznost
Norton Internet Security 2010??
Znae li nekoj kade moze vo Skopje da se KUPI originalen antivirus program, po moznost
Norton Internet Security 2010??
Не ти треба оригинален антивирус, земи си NOD32 кракуван, и на коњ си. Ептен јак антивирус.
Јас ова ти го препорачувам, али ако толку сакаш оригинален антивирус, прашај во Нико компјутери или во другиве продавници за компјутери. Али ке даваш околу 2000 денари за џабе. Мислам дека волку беа оригиналните антивируси.