Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
Симни си 2010 бе,нема да згрешиш,ама зависи што конфигурација имаш...ооо не е тој..2008 имам..тапа е?
Постарите не се веке толку ефективни...
Симни си 2010 бе,нема да згрешиш,ама зависи што конфигурација имаш...ооо не е тој..2008 имам..тапа е?
Ја знамАко сакаш можам да ти дадам страница на која секој ден ставаат нови username и password-и за Nod32?
:smir:Ја знамсепак фала.
Сега после свеж формат инсталирав пак нодјеје
мислам дека нема многу... нема да ти лета али... ќе биде ОК според мое мислење јас имам 1 гб ама ништо не чуствував пред да го форматирам...Касперски 2010 ке успорува многу на 512 RAM ?
дај препорачај ми некој антивирус само не КАСПЕРСКИ , НОРТОН или НОДКасперски 2010 ке успорува многу на 512 RAM ?
Не ти треба оригинален антивирус, земи си NOD32 кракуван, и на коњ си. Ептен јак антивирус.Znae li nekoj kade moze vo Skopje da se KUPI originalen antivirus program, po moznost
Norton Internet Security 2010??
Да го купиш од продавница во Македонија не верувам дека има. Единствено со кредитна картичка (од било која банка), да се купи онлајн.Znae li nekoj kade moze vo Skopje da se KUPI originalen antivirus program, po moznost
Norton Internet Security 2010??
Не ги лажи луѓето. Ти ако во иднина произведеш нешто, сакаш да ти го крадат или да го продадеш?Не ти треба оригинален антивирус, земи си NOD32 кракуван, и на коњ си. Ептен јак антивирус.
Јас ова ти го препорачувам, али ако толку сакаш оригинален антивирус, прашај во Нико компјутери или во другиве продавници за компјутери. Али ке даваш околу 2000 денари за џабе. Мислам дека волку беа оригиналните антивируси.