Па Заев ја отфрли платформата, изваде програма на неговата партија и кога ќе го добие мандатот ќе преговара со Дуи, ако не им одговара тогаш избори нови, ако им одговара тогаш нова влада. Уставот кажаа и двете партии дека нема да се менува туку тоа што е договорено да се направи законски. Е сега тука се вадат изговори дека Заев тоа го договорил ама не, Албанците бараат договорот кој е договорен со Грујо да се почитува, оној кој не ви го отвараше тука. На крај краева, одете плукајте по вмро што преговарале со Дуи, што ако не се договориле кога веќе преговорите почнале и завршиле, ако биле патриоти немало ни да преговараат. Смешни сте веќе.
И дајте овој со сликичкиве, ми е гајле мене колку лавови македонски излегле во Париз и Канада.
Во стилот на нашето неименување во ОН, каде сме член со референца. Така, има референца „Воин на коњ“, а сите го препознаваат „Александар Македонски“.
Јас не го препознавам така. Јас го препознавам како пијандура педерска која да не беше ставена тука ќе беа спасени многу животи. И плус, не му е местото тука. Исто како што на Александров не му е местото во Кисела Вода. Лажни патриоти владееа 10 години.