B
Beck's
Гостин
www.nod123.cn ne cini samo denes,ili odamna,posto mi treba username i pass za NOD32,ako ima nekoj,neka mi prati po pp
Бапни го,добар е :smir:Imam go licenciraniot avast 4.8.1296 Professional ...dali da go "bapnam" na kom samo shto go formatirav...plzz pobrzo ili predlozete nekoj ve molam
Користи Avira од бесплатните антивирусни програми е доста солидна. Сепак на крај вреди да се проба и да се направи разлика.mislam se pomegu avira ne licenciran i avasto licenciram ama nz sho marka e avasto nz dali e dobar
Симни си бе Аvira premium Security Suite,јас го користам и сум презадоволен од него,не го забавува пц-то,а имам екстра заштита.mislam se pomegu avira ne licenciran i avasto licenciram ama nz sho marka e avasto nz dali e dobar
Некој ми бараше кеј за касперски ... неможам да му пратам ПМ бидејќи немам 20 мислења па еве ти линк мислам дека имаш таму ... мене ми даде френд..Iam Kaspersky 2010 i zadovolen sum do nekade....pred toa imav ESET SMART SECURITY i go preporachuvam za nekoj shto ima poslab PC....
Ако го имаш 2010,добар избор си направил со тој антивирусНешто за Бит Дефендер?го симнав..што знам колку е добар..па сеа..
Ако сакаш можам да ти дадам страница на која секој ден ставаат нови username и password-и за Nod32?Колку убаво си имав нод, ама после истекувањето на лиценцата го избришав за да ставам понова верзија и не ми дава Гуглав, барав и пробував многу програми кои бришат, во сејф мод и сл. ништо не успеа Не можам сега да го имам
Инаку пробав други ама само ме ѓнават лиценца, па дозвола за пристап до програма, па не знам што :nesum: и сега немам никаков.