Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
БОЈКО!
БОЈКО!
БОЈКО!

И земи сработи нешто сеа Бојкоооо, етеј ти го Каракачанов и Марешки. :)

P.S. Добро бе, за нивниве избори многу повеќе се радувам него ли за нашите. Xaxaxa...

БОЈКО!
БОЈКО!
БОЈКО!

И земи сработи нешто сеа Бојкоооо, етеј ти го Каракачанов и Марешки. :)

P.S. Добро бе, за нивниве избори многу повеќе се радувам него ли за нашите. Xaxaxa...
od nivnite izbori ti zavisi nesto
od nasite nisto niti zavisi niti kje se smeni
on topic
prorabote stranata
seuste istiot status`finalna proverka`

Од луѓе што мислат дека ништо нема да смени сме таква дупка. Од тие што викаат ај бе што ќе гласам нема за кого или џабе е. Се додека имаме такви размислувања ќе си седиме во дупката додека чекаме документи на милост на бугарите за да отидеме на готово во некоја подобра земја. Наместо да се бориме додека сме тука макар и една недела да си го олесниме животот. Башка како викаат постарите не плукај на стар бунар. Незнаеш кога но можеби ќе мораш да се вратиш во оваа дупка па допринеси со 30 мин од драгоценото време за гласањето на нашите избори.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Последно уредено:
Од луѓе што мислат дека ништо нема да смени сме таква дупка. Од тие што викаат ај бе што ќе гласам нема за кого или џабе е. Се додека имаме такви размислувања ќе си седиме во дупката додека чекаме документи на милост на бугарите за да отидеме на готово во некоја подобра земја. Наместо да се бориме додека сме тука макар и една недела да си го олесниме животот. Башка како викаат постарите не плукај на стар бунар. Незнаеш кога но можеби ќе мораш да се вратиш во оваа дупка па допринеси со 30 мин од драгоценото време за гласањето на нашите избори.

:pos::pos::pos:

Ништо против тебе лично, но, изборите на 11.12.2016 докажаа дека македончето сака да биде е***о секој ден, 24/7, 365 дена во годината. ;)

:pos::pos::pos:

Ништо против тебе лично, но, изборите на 11.12.2016 докажаа дека македончето сака да биде е***о секој ден, 24/7, 365 дена во годината. ;)
На 11 народот го кажа своето, можеше и погласно, но демократија кај нас е болна па затоа и треба нега и лекување и да сме свесни дека секој глас е важен. Е сеа што имаме мафија која прави ексцеси и по изборите тоа не е неуспех на граѓаните, туку напротив, ги ставивме во бесознание.

кој с кого може да се коалира
https://www.novini.bg/news/414521-вижте-кој-с-кого-може-да-се-коалира.html

Ексклузивно! П'рви думи на Борисов след победата му: Надјавам се б'рзо да направим правителство!
http://www.blitz.bg/politika/eksklu...avim-pravitelstvo-snimkivideo_news499327.html

Борисов: ГЕРБ ште направи правителство
https://www.24chasa.bg/novini/article/6137879

Христо Иванов: штe има правителство, но то ште е вчерашното
https://www.24chasa.bg/novini/article/6137950

Последно уредено:
На 11 народот го кажа своето, можеше и погласно, но демократија кај нас е болна па затоа и треба нега и лекување и да сме свесни дека секој глас е важен. Е сеа што имаме мафија која прави ексцеси и по изборите тоа не е неуспех на граѓаните, туку напротив, ги ставивме во бесознание.

Со тоа што уште се занимаваш да ја ''оправиш'' македонската политика, мислам дека ти си тој кој е во бессознание.

И верглаш за некаква болна демократија на тема која е со сосмеа друга намера.

Така да место да ја оправаш политиката пробај оправи се тебе, како што пробаат повеќето луѓе тука, на темава.

Што се однесува до изборите бо БГ, мислам дека е побитно дали Борисов ќе успее да формира влада, т.е да обезбеди мнозинство а не дека победил со 2-3%.

Да не испадне циркус како кај нас.

Ваљда за недела две ќе знаеме.

• Ми се допаѓа
Reactions: Meh
Со тоа што уште се занимаваш да ја ''оправиш'' македонската политика, мислам дека ти си тој кој е во бессознание.

И верглаш за некаква болна демократија на тема која е со сосмеа друга намера.

Така да место да ја оправаш политиката пробај оправи се тебе, како што пробаат повеќето луѓе тука, на темава.

Што се однесува до изборите бо БГ, мислам дека е побитно дали Борисов ќе успее да формира влада, т.е да обезбеди мнозинство а не дека победил со 2-3%.

Да не испадне циркус како кај нас.

Ваљда за недела две ќе знаеме.
Искулирај другар, темава ја следам од почетокот и многу добро знам за што е и како е, само одговорив на еден пост. Има тука модератор кој ќе одлучи дали е соодветен мојот одговор па следствено на тоа ќе добијам критика/пофалба. Исто така во контекст на тоа дека детално ја следам темава, а и верувам дека многумина ќе се сложат со мене, дека си еден голем хејтер што не дека нешто знае што зборува или мисли туку работава ај да идам контра и да се расправам на форум користејќи cyber world бидејќи во реалноста никој не ме сфаќа сериозно нити ме слуша што имам да кажам. Така да.... те молам....

Искулирај другар, темава ја следам од почетокот и многу добро знам за што е и како е, само одговорив на еден пост. Има тука модератор кој ќе одлучи дали е соодветен мојот одговор па следствено на тоа ќе добијам критика/пофалба. Исто така во контекст на тоа дека детално ја следам темава, а и верувам дека многумина ќе се сложат со мене, дека си еден голем хејтер што не дека нешто знае што зборува или мисли туку работава ај да идам контра и да се расправам на форум користејќи cyber world бидејќи во реалноста никој не ме сфаќа сериозно нити ме слуша што имам да кажам. Така да.... те молам....

Да, погоди од прва.cyber world is my world :D

Почна да тупиш за политка, уште малку фалеше да фатиш страна па да кажеш кој чини а кој нечини кај нас.

Тоа не сакам да го слушам/читам, форумот, т.е темата не е за тоа, поради тоа и реагирав.

А за тоа каков сум и сл, остај пошо не знаеш нишо за мене, соодветно на тоа какво и да имаш мислење е погрешно.

П.С да хејтер сум на се што е глупо и звучи така, па некад хејтам , генерално кога имам време. Во cyber world хејтерите ги викаат тролови, користи го, шо знам звучи малку позабавно.

Позз

Daj be ima li moderator tuka da ja iscisti temava od gluposti koi nemaat blaga veza so temava. Vo kraen slucaj neka se podeli nekoj ban pa mozebi togas ke im dojde pamet na clenovite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom