- Член од
- 6 август 2011
- Мислења
- 682
- Поени од реакции
- 1.065
Девојче да ти објаснам нешто, педер е карактерна особина хомосексуалец е сексуалносна определба... или како и да е, членовиве и гласно говорнициве на дпмне и врвот се педери 100% е од тие 100% педери 80% се хомосексуалци.Никој не вика да седиш меѓу луѓето. Плус на стартот нема камери дур се збираат сите, нема да те фати некоја, немај гајле. Чисто да видиш од лице место за што се работи и кој се е таму, не тука на форум да тресете теории на заговори ала flat earth theory. Тоа е попатетично, ти на форум овде да се правиш дека знаеш, а не тие што реално биле таму.
Шарената Револуција реков дека се партизирала моментот кога ги прифатија до себе претставници на СДСМ да фрлаат бои заедно со нив. не членови на СДСМ, тоа на страна, туку функционери. А рецептот за револуцијата мислам дека е посочен повеќе од илјада пати, и дека тој мртов коњ не заслужува да се тепа повеќе. Повеќе од јасно беше. А тие што биле залажани тогаш, ете ги сега на протест со нас. Тие да не го бранат сега Грујо? Или може Кочан?
А тоа дека сум лажел за Албанците - Ајде докажи. Јас те викам да појавиш фаца таму и сам да се увериш, ти ми викаш не, лажеш. Па ти губиш во ситуацијава, не јас. А такви песни што ги спомна јас не слушнав да се пеат. Тоа од Либертас да не ти кажаа дека е пеено? И Турците и Србите пееле за етнички чиста Македонија?
Ако си убеден во ова што го трубиш, што не дојдеш? Или ќе те тепаат од партија ако појавиш фаца кај што не треба? Изгледа не си храбар ко некои твои колеги од СДСМ изгледа?[DOUBLEPOST=1490453724][/DOUBLEPOST]
Од балкон на зграда, или од локален кафе-ресторан, секако.
Ми текнува дека додека не беше критикувана другава страна од политичката сфера, немаше вакви навреди. Али затоа сега ги има. Од левичари па највеќе. Тие кои демек се залагаа за ЛГБТИ права, кои не биле ко сељачките закоравени ВМРОвци
И тие нашле зборат за педери у душа.
Ти си педер, а тоа што си хомич е плус.
Јасно ?