VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Тој е 120V не е опасен по живот, ама остава трауми, кои се очигледни.Амерички штекер да не имаш пипано по амбасада а?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е 120V не е опасен по живот, ама остава трауми, кои се очигледни.Амерички штекер да не имаш пипано по амбасада а?
Шарениот хумор е најјачи.
Уметник истетовира „Make America Great Again“ околу својот анус
На сликата подоле: Хумор
![]()
Квир перформерот Абел Аскона ја издигна критиката кон Доналд Трамп на повисоко ниво: ги истетовира зборовите од слоганот на кампањата на претседателот „Make America Great Again“ во круг околу неговиот анус.
А секој што ја сака Македонија е од вмровска багра.
Извор..
Ја ништа не знам био сам на подрум... [emoji23]
Каков Латас него шарени му се најголеми фанови знаат и кога прднал...Добро, никој не може да биде поверодостоен извор од Латас.
Разбирам јас.
Pomosnik minister vo oddel za odnosi so javnost vo ministerstvo za vnatresni raboti.Зошто мислам дека тој беше портпарол, а овие во обвинението зборат за заменик министер. Е сега прашањето дали е чавката или едно типче од дуи, што им ги вадеше лисиците на шверцери на кале, ама не се сеќавам на името.
Abe za vas internetot pocnuva i zavrsuva kaj gero i politiko. Ako ne si znael veb prostorot vo megjuvreme porasna.
Abe za vas internetot pocnuva i zavrsuva kaj gero i politiko. Ako ne si znael veb prostorot vo megjuvreme porasna.
Ама ти се допаѓа хуморов, нели?Единствено ова што би било поврзано со темава е тоа што ако Грујо ви нареди ова ќе го направите сите.

Топ е братАма ти се допаѓа хуморов, нели?![]()

Pa toa ti e isto sr..nje samo so razlicno pakuvanje. Zatoa sme nie vo vakva situacija, sekoj si slusa toa sto mu lezi na useto.Во право си, така ни треба кога не читаме веродтојни информации на Курир и Република.