Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
за цената не е ништо посебно а и дизајнот е полош од 2016 верзијата

Одличен е A5 2017, само што не вреди за парите.

А5 2017 е профи телефон.

Карактеристики топ и камера повеќе од добра.
Особено предната камера од 16 mpx која е една од најдобрите.

20.900 ден. во Ледиком се сосема доволни за овој уред.
Се што е погоре од 22.000 за овој телефон, за мене лично не вреди.

Особено кога LG G5 e 26.000, а Huawei P9 - 23.000.

Нептун, Сетек и таквите „овластени“ продавници за техника ги креваат цените исто како и операторите....
Затоа изборот на корисникот и цената која што сака да ја плати за уредот е негова лична одлука. :)

Луди се вие што давате 20к за А5 (2017)
За тие пари има многу подобар избор.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Јас имам А3 ама постариот модел, А5 2017 ако се покажува исто така добар (ниеднаш да не закочи, да не крашне) не 20,000, бубрег ќе дадам :D

А5 2017 е профи телефон.

Карактеристики топ и камера повеќе од добра.
Особено предната камера од 16 mpx која е една од најдобрите.

20.900 ден. во Ледиком се сосема доволни за овој уред.
Се што е погоре од 22.000 за овој телефон, за мене лично не вреди.

Особено кога LG G5 e 26.000, а Huawei P9 - 23.000.

Нептун, Сетек и таквите „овластени“ продавници за техника ги креваат цените исто како и операторите....
Затоа изборот на корисникот и цената која што сака да ја плати за уредот е негова лична одлука. :)

Za 13k ke si zemes xiaomi so podobri performansi, osven kamerata nisto ne vredi na ovoj tel.

Како да ги променам иконите на телефонот? Ако ги променам може ли подоцна повторно да се вратат старите?

Како да ги променам иконите на телефонот? Ако ги променам може ли подоцна повторно да се вратат старите?
Треба лаунчерот да ти поддржува промена на икони. Мој предлог инсталирај Нова лаунчер.

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Дечки имам Huawei p8 lite.Веќе два месеци имам проблем со wi-fi.Кога сака се приклучува,само се гаси,некогаш и не сака да се вклучи...
Дали знаете во што е проблемот?[DOUBLEPOST=1490127922][/DOUBLEPOST]Дечки имам Huawei p8 lite.Веќе два месеци имам проблем со wi-fi.Кога сака се приклучува,само се гаси,некогаш и не сака да се вклучи...
Дали знаете во што е проблемот?

Како да се исчисти мобилниот од вируси?
Ми стигна преѓе известување се уби од вибрирање, демек 3 вируси имал да се исчистело ова она.Па имаше нешто најлесен начин да го исчистите ама се наплаќаше такада го баталив.Иначе тел си е супер ни кочи ни ништо, ама кога отварам гугл и враќам на претходни страни ми излегва ова известувањето.

Како да се исчисти мобилниот од вируси?
Ми стигна преѓе известување се уби од вибрирање, демек 3 вируси имал да се исчистело ова она.Па имаше нешто најлесен начин да го исчистите ама се наплаќаше такада го баталив.Иначе тел си е супер ни кочи ни ништо, ама кога отварам гугл и враќам на претходни страни ми излегва ова известувањето.
хард ресет и тоа со комбинација на копчината кога е исклучен, а не со одење во менито.

вака пред некоја ден оправив самсунг 4 мини...а колегата многу пати го форматирал преку менито, но успеа само со комбинација на дугмината

хард ресет и тоа со комбинација на копчината кога е исклучен, а не со одење во менито.

вака пред некоја ден оправив самсунг 4 мини...а колегата многу пати го форматирал преку менито, но успеа само со комбинација на дугмината

Се ќе се избриши после? А и дали има штета ако го оставам таков со вируси пошто немам видено некоја разлика во функционирањето.

Немаш вируси,само досадна реклама.Влези во хромот во settings/privacy
cea29a85b53c9958c9c30011d67cfc50.jpg

Белобрадиот интериста

Се ќе се избриши после? А и дали има штета ако го оставам таков со вируси пошто немам видено некоја разлика во функционирањето.
ма префрли именик на СД картичка и прави ресет(ако не е ајфон)...одвреме на време не е лошо да се форматира телефонот.слики исто префрли со ‚‚file menager‚‚ или слични програми/алатки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom