- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Газдата е на службен пат, бара плажа. Тој адвокатот негов вика од кај знам кај е, јас сум му адвокат само. Ко првпат да го гледа.Најјако ми е „Газдата не е тука“
Газдата е на службен пат, бара плажа. Тој адвокатот негов вика од кај знам кај е, јас сум му адвокат само. Ко првпат да го гледа.Најјако ми е „Газдата не е тука“
Ovde na sobirov nema ni 500 dusi, a kade li se tie 200 000 sto vcera Janko-burekot gi najavi deka ke izlezat, plus ovde nema pomlad covek od 60/70 godini, ovie ke ja spasuvale Makedonija
Спин од плусинфоOvde na sobirov nema ni 500 dusi, a kade li se tie 200 000 sto vcera Janko-burekot gi najavi deka ke izlezat, plus ovde nema pomlad covek od 60/70 godini, ovie ke ja spasuvale Makedonija
Видете ги оние под сенка што се кај билбордите. Истата слика како пред суд кога го бранеа крадоначалникот Двојче, и кога како овци ги собираа, ај на сонце ајде уште малку, меее. Пу овци, ако ви е.
Oнa кoгa немa дa ти дoјдaт плaнирaните 199850 прoтестaнтиСпин протестот е у 17:00 али ај тешете се и плачите уште малку
Повеќето се вработени во трансмет со механизација и новинари кои му предале порака на Хан....
Бтв спинот е од плусинфо на геровски мумлачот....
Sent from my MI+5s using Tapatalk
Па да не треба да ја подржувам како повеќето овде додуша ти кажа дека треба да се осуди другите уште не се изјаснија....Плачете малку а тој се утепа од пишување. Не знам кој плаче секој ден за платформата. Ретард.
Протести се во 17:00-18:00Oнa кoгa немa дa ти дoјдaт плaнирaните 199850 прoтестaнти
ИЗОЛАЦИЈА, нели ова требаше да биде пречек за Хан? или појма немаш и пречек што е?Протести се во 17:00-18:00
43 градови и села со подршка...
Плачите уште малку
Чек и тебе да те прашам ти ја осудуваш или подржуваш платформата?
Sent from my MI+5s using Tapatalk
Аман бе талибанец, решен си за грујо да идеш у напад а?Забораваш дека треба прво да дојдете на власт, а тоа би било за едно 435345345 години. А и да дојдете, немој да мислиш дека цената нема да си ја платите. Малку крв ке мора да се даде.
Чекај де сега почнаа 17:00-18:00 почеток....ИЗОЛАЦИЈА, нели ова требаше да биде пречек за Хан? или појма немаш и пречек што е?