Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Забораваш дека треба прво да дојдете на власт, а тоа би било за едно 435345345 години. А и да дојдете, немој да мислиш дека цената нема да си ја платите. Малку крв ке мора да се даде.

Да не сакате и мозоците да си ги извадиме во знак на солидарност со вас?

Забораваш дека треба прво да дојдете на власт, а тоа би било за едно 435345345 години. А и да дојдете, немој да мислиш дека цената нема да си ја платите. Малку крв ке мора да се даде.
Вау баш сега крв? Немој жити се крв да се дава. Малку ли се даде тогаш кога Грујо амнестираше терористи и кога го стави Талат за министер. Па после кога ни прати полиција на Кале ауу колку крв падна тогаш. Добро тогаш полицијата по погрешни маваше ама ако битно крв имаше.

Вау баш сега крв? Немој жити се крв да се дава. Малку ли се даде тогаш кога Грујо амнестираше терористи и кога го стави Талат за министер. Па после кога ни прати полиција на Кале ауу колку крв падна тогаш. Добро тогаш полицијата по погрешни маваше ама ако битно крв имаше.
Реално ти држи и ова.

Џабе е државата ако некој си го однесе. А каде се предавниците? Се знае тоа како се решава. Американците не ги елиминираа сите од Ал Каеда, лидерот им беше главен.
Абе не ми збори за алкаеди, елшабаби. Те прашувам исто како similarion:
1. Зошто не протестирате во Тетово?
2. Каде е раководството на дпне на протестиве?
3. Значи ли тоа што не доаѓаат на протести дека ја поддржуваат платформата? Последното ич не мора да се обидуваш да го одговориш затоа што дефакто ја прифати паторот и не договори влада со дуи само и само заради СЈО и ургентните реформи во законите за правосудство.

Хомо Сапиенс и Хомо Еректус имаш учено во школо или уште не сте дојдени до таа лекција?
Клошар ти ке се тепаш а не јас. Јас ке бидам на некоја плажа ке читам за хомо еректус и хомо сапиенс. Ако преживееш ке ти ја раскажам лекцијата. Што е најжално нема ни каде да одиш.

Клошар ти ке се тепаш а не јас. Јас ке бидам на некоја плажа ке читам за хомо еректус и хомо сапиенс. Ако преживееш ке ти ја раскажам лекцијата. Што е најжално нема ни каде да одиш.

Прав патриот!

Прво закана дека ќе паднело крв па после констатација дека ќе бил на некоја плажа дур ќе паѓало крв.
:нинџ:

Прав патриот!

Прво закана дека ќе паднело крв па после констатација дека ќе бил на некоја плажа дур ќе паѓало крв.
:нинџ:
Нормално, да не мислиш ја случајно да се тепам због идиоти како тебе? No no, ја ке набљудувам од далеку. За идиоти како тебе ни влакно од к** не би дал.
И не е закана него предупредување.

:pos::pos:Што прават овие бе. Еј ова е врвот жими се, поретардирано од ова нема.:pos:
Онаа од Нова па, биле загрижени како ќе продолжеле ако им ги нема газдата. Дроља глупа, за вработените од А1 беше загрижен некој? Не. Мрш тогаш скапи на улица.

:pos::pos:Што прават овие бе. Еј ова е врвот жими се, поретардирано од ова нема.:pos:
Онаа од Нова па, биле загрижени како ќе продолжеле ако им ги нема газдата. Дроља глупа, за вработените од А1 беше загрижен некој? Не. Мрш тогаш скапи на улица.
Најјако ми е „Газдата не е тука“ :lolzz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom