- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.026
На цела територија ја немаме.Ама....
ама....
ама....
........веќе има двојазичност а ние немаме ни 10% од споменатата плата.
На цела територија ја немаме.Ама....
ама....
ама....
........веќе има двојазичност а ние немаме ни 10% од споменатата плата.
Уф, веќе се осеќам најаден, добро е.На цела територија ја немаме.
Некои за 200 евра, 10 години го продаваат газот.Тоа се вика продадигз...
Утре за 3000 плата кој знае на што ке се сложи....
Sent from my MI+5s using Tapatalk
Што туку? Секој кој верува дека Гвујо е жртва на прислушкувањето, а не организатор на истото, го рачунам за малоумен.
Не се вели (ова се изговара како акцентска целост) рачунам, ами сметам; згора на тоа (и ова е акцентска целост) не е зид, туку ѕид.Се препарираат и се чуваат на зид како трофеј.
Goce mislel na lugjeto kako Grujakule skokale so Sead Kocan turcinot i matnite biznisi....Има такби примери низ историјата некои за алтани продавале комити, некои за дојч марки партизани и така натаму...
Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови, изроди, како македонскиот. Историјата не памети друг таков пример кога еден ист народ по традиција, јазик и вера се разделува на разни спротивни страни, една од друга потуѓа.
Гоце Делчев
Знаеш како звучиш? Како оној што нема леб да јаде ама битно Македонец е. Секоја вечер го гледа празниот фрижидер и го слуша празниот стомак, ама кога ќе си легне вика "само еден јазик ќе дозволам да се збори тука."На цела територија ја немаме.
Ја не знам како така гладен и без пари цек ден тресеш зелени дури и фрижидер имаш па и интернет..Знаеш како звучиш? Како оној што нема леб да јаде ама битно Македонец е. Секоја вечер го гледа празниот фрижидер и го слуша празниот стомак, ама кога ќе си легне вика "само еден јазик ќе дозволам да се збори тука."
И така другиот ден станува и влегува во институција каде нема ништо на македонски. Патриот.
ова демек штом почниме албански да зборвиме одма 2000 евра плата, а ако го збраниме па македонскиот може повеќе, која пропаганда на навивачата група Соросоиди Запад, не ми се верува.
Зборам како звучите вие патриотите, како тој што бил технолошки вишок ама битно Македонец бил. Не зборам за мене.Ја не знам како така гладен и без пари цек ден тресеш зелени дури и фрижидер имаш па и интернет..
Па што да биде?Зборам како звучите вие патриотите, како тој што бил технолошки вишок ама битно Македонец бил. Не зборам за мене.
А сам се прислушкуваше Грујо и за време на продажбата на Македонска банка чинам 2004 год. беше??Што туку? Секој кој верува дека Гвујо е жртва на прислушкувањето, а не организатор на истото, го рачунам за малоумен.
Ако ти текнува ВМРО имаше конгрес у Куманово, но првично го закажаа на датумот кога се случи срањето, па потоа го преместија една седмица порано, оти им текна дека имаат срање на тој датум.
ВМРО ја нарача изјавата на Месила Дода, исто и
во Куманово, ВМРО го нарача тоа,
а и сами себеси си се прислушкуваа.
Патриотишта големи.