LepiDzoni
Profesionalen ulichen cigan
- Член од
- 25 јули 2014
- Мислења
- 1.382
- Поени од реакции
- 3.567
Аха.Seems legit
Објава на војна чисто како солза грчева.
Ништо од тоа не е вистина....и вадат вакви насловни.
Стварно, да цркосаат за леб.Коа ги гледам на паркингон кај зебра оние новинарине на мпм, си викам да цркосаат за леб.
Кога ќе видат видеа како тие погоре они затвораат очи и викаат оваа видео не постои у себе...Ништо од тоа не е вистина.
Рама и Тачи уствари ни посакаа мир и благосостојба, а овие копитава од Дневник им ја извртеа изјавата.
Стварно, да цркосаат за леб.
Ја се кладам дека таа плавата уствари е лично Груевски со плава перика, и дава лажна изјава.Кога ќе видат видеа како тие погоре они затвораат очи и викаат оваа видео не постои у себе...
Сакаш да ме навредиш и баш ми е гајле на што ти личам.Не сакам да те навредам, ама мене ми личиш на некоја злобна исфрустрирана баба од 90+ години што цел ден дреме на тераса и ги колне комшиите што поминуваат.
Не сакав, ама ете бидна...Сакаш да ме навредиш и баш ми е гајле на што ти личам.
Nekoj zaboravil da gi ispie apcinjata denes. Inaku gotovo e so GrujopatorotTi u son ili jave si?
Ne ne mora da si mortus pijana,drogirana marioneta
комита тој ? од кога комити станаа соросоидно куртноска организација ?Zosto mislis na nekoj mu e strav od niv? Pa oni realno go jadea vo 2001 niv gi spasuvaa amerite od arachinovo, niv gi vadea od tetovskoto kale. Nema strav tuka, mene ti si mi smesen posto prvo i osnovno si Komita (nezaboravaj, Vardar pred se) vtoro koj znae kolku pati si skokal na za sip+ari gasna komora itn, i sega ti tuka povikuvas oni da izlezele... Aman, sfakam deka dpmne ima napraveno miljarda sranja, ima sjo neku brka kriminalci, neka zatvara ama vozdrzi se od gluposti u stilot sipcive da izlezele itn... Ovde imame problem megu nas, nie treba da si go resime. Ako veke sakas krv izlezi ti...