VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Програмата со која настапи на изборите, или?Што има од платформата на Албанците во програмата што ја објави Заев?
Програмата со која настапи на изборите, или?Што има од платформата на Албанците во програмата што ја објави Заев?
Да, во 2011 амнестијата на УЧК беше дел од предизборната програма на ДПМНЕ.Сега платформата ја викаме програма?
Програма се вади пред избори.
Илегално е да ја смениш програмата по избори, тоа е чиста измама.
Затоа членови на СДСМ се на протестите.
Не е проблемот што објавил, туку што не објавил. Како прво не ја отфрли платформата. Како второ се јавија неговите коалициони партнери да го негираат непосредно после неговиот прес. Пошто ако некој е тука принципиелен во своите ставови, тоа се албанците, јас потполно верувам во нивните изјави.Што има од платформата на Албанците во програмата што ја објави Заев?
потонување на целата пропаганда на Груевски ќе биде кога Заев ќе ја отфрли платформата.Тоа веќе од денес не е точно. Денес веќе знаеме што е програмата и дека нема ни пари ни униформи користење, ниту двојазичност на целата територија ниту казни.
Тоа е практично потонување на целата пропаганда на Груевски.
Се увиде дека последниве 20 дена се што беше искористено како пропаганда од Дпмне им беше сервирано од Бујар Османи преку интервјуа. Причината е што едно крило од Дуи не сака да успеат договорите со Сдсм.
И во двете беше кажано дека Устав нема да се менува.Програмата со која настапи на изборите, или?
Од каде ми е познато ова?Пошто ако некој е тука принципиелен во своите ставови, тоа се албанците, јас потполно верувам во нивните изјави.
ах тие моменти на слабост, кога го споредуваш твојот идол со тие кои ги оцрнуваш....Да, во 2011 амнестијата на УЧК беше дел од предизборната програма на ДПМНЕ.
95% проценти ја отфрли. Само има отстапки околу јазикот во одредени општини.потонување на целата пропаганда на Груевски ќе биде кога Заев ќе ја отфрли платформата.
Тогаш ќе може да стане легитимен Премиер.
ова сам си се убедуваш или што е работата?95% проценти ја отфрли. Само има отстапки околу јазикот во одредени општини.
Дојде повик од странство. Слабо некако пратиш вести а ?Ќе си легнат на брашното за брзо кога ќе добијат повик странство.
Кај нас во Македонија Влада се прави со пост изборна коалиција со преговори. И таму има компромиси секогаш.ах тие моменти на слабост, кога го споредуваш твојот идол со тие кои ги оцрнуваш....
Да, а во 1944 кога Хитлер реши да создава независна Македонска држава а?
Појма немам, де присети се...[DOUBLEPOST=1489187772][/DOUBLEPOST]Од каде ми е познато ова?
Ќе си донесеш јаже или да ти набавиме?Кај нас во Македонија Влада се прави со пост изборна коалиција со преговори. И таму има компромиси секогаш.
Татко му на Заев не му ги оставил во наследство градовите во Македонија, па да ветува нешто што не е негово.И во двете беше кажано дека Устав нема да се менува.
Од таа фамозна платформа, добија само проширување на двојазичност во општините каде што има повеќе од 20% албанци. Нешто што и пред изборите им беше ветувано од Сдсм.
Што беше тоа во 1:30 ? некако не ми се слушна, може транскрипт ?Дојде повик од странство. Слабо некако пратиш вести а ?
Или на Телма и 24 Вести не го дадоја целото интервју. Да не го сечеја , лепеја и монтираја?
Не бе сериозно, на Телма не го објавија ова или стварно се правите на удрени ?
Да, тоа беше лош момент.Дојде повик од странство. Слабо некако пратиш вести а ?
Или на Телма и 24 Вести не го дадоја целото интервју. Да не го сечеја , лепеја и монтираја?
Не бе сериозно, на Телма не го објавија ова или стварно се правите на удрени ?