- Член од
- 23 мај 2016
- Мислења
- 918
- Поени од реакции
- 1.019
darckyng.mk ja poštujem ovaj forum,(uzmimo,kao da sam u tuđoj kući) i ponašam se tako,ali...neke stvari se ne mogu prešutjeti....nisam ni tebe prozvao....stoga...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
darckyng.mk ja poštujem ovaj forum,(uzmimo,kao da sam u tuđoj kući) i ponašam se tako,ali...neke stvari se ne mogu prešutjeti....nisam ni tebe prozvao....stoga...?
vidim kolko postujete forum.... svi reklamirate druge forume eto na priemer idi na drugi forum postavi link od SF ili bilo koji forum da vidim dal ce ici!! ll nasli ste kajgani rekalmirte se tu.... treba sankcije e to treba tu...
http://82.200.127.58:8080/status
404 Not Foundovakvite statusi se najdobri ovoj ruski ko za primer
Код:http://82.200.127.58:8080/status
a ima dosta so nasi kanali ko naprimer e-caps.net nema status a ima kanali i.t.n
Браво,редно време бешеЕпа мора да се научите на правилата, вака и мене ми олеснивте со казнување и банирање место читање километарски драми.
Вчера отидоа многу на бан и се поделија многу казнени и одма се осеќа разлика во темата. Се растерети.
Internacional одлучи да штрајкува и ќе не напуштал ради банот на dzuki. Јас него лично го прашав кој треба да замине од темата и што да се направи да се стави во ред.
Резултатите беа поразителни за жал. Сега шанса имаат овие torpedo и sota, иако се на условно и исто гледам ствараат тензија. А dzuki од перманетен би го вратил најмалку после 1 месец ако нема резултати во темава понатаму, ко што е до сега.
Така да ова е опомена за вас, де4ки.
За другите, да не плачеме после, од денес (иако технички вчера со чистката) нема веќе бришење офтопик и расправии, секој пост кој што не е за тоа што треба ќе биде казнет.
Затоа, направете ми го денот. Радо би ве банирал сите. Мене интернет телевизија воопшто не ме занима, ниту пак сум платен со вип листи.
Јас филм си симнувам од 40 гига, да се разбереме.
@bobanku намали потпис, 5 реда текст треба да ти е најмногу, не факинг јутуб видео![]()
ама ги нема во статусотne e Not Found vidi kolku kanali ima
Прегледај го приврзокот 166517
ne e poentata da bidam slikar nego da pokazam deka postojat skrieni statusi a tie se najdobri, a takvi skrieni statusi imas i za t2 i za siolама ги нема во статусот
и ти ќе стануваш сликар?
барем за руски канали не е проблем