Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
У второ нека влага Сусо и да ги искинеме по страните, не го бива овој Окамос, сеоски Шарави е.

Глуп гол примија иначе у принцип ок играа, толку се може кај Јуве на гости.

Пашалич одма аут... ништо не игра! Имаше два паса до линискиот судија само и башка жут...
Инаку ипак Де Шиљо лев бек бил а Запата десен... комедии одбранава : )

Гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси гнаси

ај у курац сам си го направи ова монтела бране ми се уште у 50 мин сељачки потег тежок сељак !!

кој курац со тешки аматери како Пашалич и Бертолачи почнуваш утакмица ТРЕНЕРИШТЕ! поли за двајцата го измислил фудбало незнам измислува топла вода Запата незнае дали е корнер знамеце или десен бек или штопер....

Монтела е крив. Многу пичкарски пристап.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Ми се одгледа уште Бака коа излезе... а капакот на крај, го чекам Лападула тоа Ванџиони влага и прае пенал!!! Му се удри од глава измената.... иако судијата ја еба скроз!! 94 минути не свири крај да ти ебем глупакот.... отиднаа у вода одбранете на Донарума, е тоа ми е криво а не за тој бод мочан!

бод мање више не е ни важно, од сезонава одамна е јасно дека нема ништо да бидне.пристапов провинцијалски е срамен за Милан, боље е да се изгуби него да се игра без напаѓач. Не памтам Милан да играл без шпиц некогаш до денес.
Ако случајно Берлускони не продаде, Монтела лета како патрал на крај од сезонава - у тоа сум сигурен

бод мање више не е ни важно, од сезонава одамна е јасно дека нема ништо да бидне.пристапов провинцијалски е срамен за Милан, боље е да се изгуби него да се игра без напаѓач. Не памтам Милан да играл без шпиц некогаш до денес.
Ако случајно Берлускони не продаде, Монтела лета како патрал на крај од сезонава - у тоа сум сигурен

Немаше друг шпиц иначе зашо не би внел шпиц?

Пред недела дена изјави дека Лападула има некои проблеми и не може да игра баш.

Лападула се загравеше некаде околу 80 минута мислам дека беше он..

Се дозволува една минута плус кога пред тоа има црвен и се задржува време.
На крај Донарума шутира во аут и им овозможува уште еден напад. Глупи измени и уште вчера изјави дека е задоволен и со бод мислиш којзнае колку ни е вреден. Готово со тој бод ќе бевме во ЛШ.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Немаше друг шпиц иначе зашо не би внел шпиц?

Пред недела дена изјави дека Лападула има некои проблеми и не може да игра баш.

не требаше уопште да го вади бака освен ако не беше повреден, што не верувам дека беше причина.

Две работи не ми се јасни од утакмицава. Првата е со што заслужи Окампос да игра цела утакмица т.е. со што заслужи овој да го носи дресот на Милан кога е полош играч од Траоре и Поли заедно и второто е што мислеше Монтела со 4-3-3 формација на гости кај Јувентус. Уште од прва минута се виде дека ќе го изедат нашиов среден ред како од шала, уствари тоа се знаеше уште пред утакмицата да почне и не ми е јасно зошто не реагираше Монтела на време со промена на формацијата. Како измислена беше утакмицава за 4-4-2 формација со тројакта што почна во средина + Кучка и напред Бака и Делофеу кој што би имал слобода во играта и повеќе би играл како втор напаѓач/крило. За измената Кучка-Бака искрено се надевам дека е заради некоја повреда на Бака инаку во спротивно заслужува Монтела да добие награда за најлошата измена во историјата на фудбалот. На крај криво ми е само заради Донарума што не го зачувавме тој бод, а уште покриво ми е што не му го фати пеналот на Дибала па да испадне херој на хеорите...во случај на одбрана бев спремен низ прозор да скокнам.

Инаку црвениот на Соса иде на душа на пичкана Поли! Се пушти клизач и ги собра ногичињата да не го фати циганот, мамицата да му ја ебем! Соса може да влага таке овој не а?

ДОНАРУМА секоја пофалба!!!
Наредни 3 утакмици мора 9 бода за да им се опрости овој пораз даимебеммамицатаупичка!

Абе колку луѓе до сеа усреќи Милан чудо едно.. До вчера од домаму не го знаеле дека во слободно време фудбал играт, губитник, грдо пајче, инвалит, неспособен, и оп другиот ден потпишвит со Милан.
Ама то да го тргниме настрана, реално не требеше да се судит пенал во 95та, помалце ќе болше а не дека бодот ни е битен кој знае колку.. Додуша бод од ваму од таму си се збирет али ајде..

Донарума сва му част али стварно беше глуп потег шо ја шутна во аут и дозволи акција кога сите мислеа дека ќе свирит крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom