вчера сакав да почнам да играм со тенисот израмнување во гемот, и се регистирирав на унибет и 888спорт бидејќи во понудата ја имаат оваа игра, и се регистрирав прво на унибет, направив депозит и кога сакав да уплатам 5 евра ми дава your bet stake is too high, и ми мести влог на 1 евро, пробав и на друг меч исто срање, и на други игри исто така смешни лимити, и си викам ништо ќе си ги повлечам парите, ги повлекувам, после 3-4 саати парите вратени на акаунтот, ниту меил ниту порака никако известување зошто, ги контактирам на чет и ми велат дека морам да го свртам целиот депозит еднаш за да можам да си ги повлечам парите, им велам како да свртам 300 евра депозит кога макс бет ми давате 1 евро, не ги интересира, и тоа арогантно ти одговараат у стилу ма ко те јебе, и земав ставив 300 евра на еден тенис 1.05 коеф колку да го завртам депозитот, ги повлекувам пак парите, пак ми ги враќаат назад, пак на чет, и овој не знае да ми објасни зошто пак се вратени, ми вели пробај пак сега треба да помине, и нема појма што е причината, па за кој кур работиш таму бе мочко еден, како може да не знаеш што е причината зошто се вратени парите, по арогантен супорт не сум сретнал до сега.
888спорт па друга приказна, правам акаунт, и идам да депозитирам 300 евра преку нетелер, имав точно 300 евра на нетелерот, и пробувам ми дава грешка дека немам доволно средства, на чат прашувам дали земаат провизија за депозит, ми вели не, па викам што е проблемот тогаш, ми вика тоа ти зима дневна провизија за конверзија, му викам каква конверзија нетелеро ми е во евра овде акаунтот ми е во евра, после натегање 5 минути некако го реши проблемот, значи ако си ќутиш ќе ти земаат провизија за депозит иако акаунтот од кој депозитираш ти е иста валута, правам депозит, пробувам да играм истата приказна како унибет, истите лимити, изгледа тотално иста платформа користат, да ги повлечам парите ми бараат документи, ги праќам, сабајле добивам меил да им пратам слика од картичката со која сум депозитирал, а депозитирав со нетелер, пак на чат и тој ми вели не знам што е проблемот, не сме ние задолжени за тоа, има друг тим не можам да ти помогнам, земав им пратив скриншот од нетелер акаунтот и ќе видиме сега, ама по нивното однесување се гледа што им е примарната цел, да ти ги земат парите на еден или друг начин, кога депозитираш се е во ред, кога сакаш да повлечеш пари еднорог треба да им пратиш па тогаш