Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
izvini ali sam si kriv :)
treba da znaes deka vo globala jakive ekipi vo nba posle allstar, vo situacija koga siguren im e plejofot, se shtedat, narocito klivlend koi se bog i batina na istok, plus pa koga igraat protiv ekipa koja se tegavi za da vleze u plejof, sto vo slucajov e detroit.
ete pred nekoj den na bogut mater mu se eba, ne se zaebavaj da gi brkas na golemi uplati niv, gsw, spars ...
Нула точност во постов, апсолутно обратното се дешава во НБА, баш екипите стегаат после плеј офот. На Кливленд воопшто не му е сигурно првото место на исток, ако не се лажам само една победа им бегаат на Бостон, така да не гледам зошто би калкулирале или слично.

Детроит е заебана екипа за нив, од увек била, плус се мразат ко градови и секогаш играат со 110% против нив.

Гранада - Атлетико Мадрид - 2 ... 1.50 коеф
Гранада е можда за нијанса подобра екипа во одбрана од Осасуна , али против Атлетико Мадрид на кој му врие за 4тото место мислам нема што да бара. Играат ЛШ во среда али имаат 2-4 резултат во гости , не гледам причина шо има овде да се штедат , ќе имат цели 3 дена за одмор. Двојка.

Палермо - Рома - 2 ... 1.42 коеф
После поразот од Наполи и Лион во ЛЕ потребна им е победа за да се вратат и консолидират. Со напаѓачкиот фудбал шо го играат и бушената одбрана на Палермо со над 50 гола примени не гледам друг исход , двојка и овде.

Валенсија - Спортинг Хихон - 1 ... 1.47 коеф.
Овие Спортинг сезонава ти се нешто микс помеѓу Гранада и Осасуна. Играт страшен напаѓачки фудбал , и оставаат премногу простор назад. Имаат 5-6 утакмици сезонава каде примаа над 5 гола. Валенсија имаше пораз минатото коло во гости кај Атлетико , така да овие им се 3 сигурни бода против ваков тип на екипа , кец.

Барса 2 , Реал 1. Тука нема шо да се филозофира , Барса после историскиот меч против ПСЖ се во облаци , се освен победа е рамно на пораз. Реал ќе го напуни на Бетис до тапата.

Вкупен коеф 4.30 , го пуштив на 3500 ден.

вчера сакав да почнам да играм со тенисот израмнување во гемот, и се регистирирав на унибет и 888спорт бидејќи во понудата ја имаат оваа игра, и се регистрирав прво на унибет, направив депозит и кога сакав да уплатам 5 евра ми дава your bet stake is too high, и ми мести влог на 1 евро, пробав и на друг меч исто срање, и на други игри исто така смешни лимити, и си викам ништо ќе си ги повлечам парите, ги повлекувам, после 3-4 саати парите вратени на акаунтот, ниту меил ниту порака никако известување зошто, ги контактирам на чет и ми велат дека морам да го свртам целиот депозит еднаш за да можам да си ги повлечам парите, им велам како да свртам 300 евра депозит кога макс бет ми давате 1 евро, не ги интересира, и тоа арогантно ти одговараат у стилу ма ко те јебе, и земав ставив 300 евра на еден тенис 1.05 коеф колку да го завртам депозитот, ги повлекувам пак парите, пак ми ги враќаат назад, пак на чет, и овој не знае да ми објасни зошто пак се вратени, ми вели пробај пак сега треба да помине, и нема појма што е причината, па за кој кур работиш таму бе мочко еден, како може да не знаеш што е причината зошто се вратени парите, по арогантен супорт не сум сретнал до сега.
888спорт па друга приказна, правам акаунт, и идам да депозитирам 300 евра преку нетелер, имав точно 300 евра на нетелерот, и пробувам ми дава грешка дека немам доволно средства, на чат прашувам дали земаат провизија за депозит, ми вели не, па викам што е проблемот тогаш, ми вика тоа ти зима дневна провизија за конверзија, му викам каква конверзија нетелеро ми е во евра овде акаунтот ми е во евра, после натегање 5 минути некако го реши проблемот, значи ако си ќутиш ќе ти земаат провизија за депозит иако акаунтот од кој депозитираш ти е иста валута, правам депозит, пробувам да играм истата приказна како унибет, истите лимити, изгледа тотално иста платформа користат, да ги повлечам парите ми бараат документи, ги праќам, сабајле добивам меил да им пратам слика од картичката со која сум депозитирал, а депозитирав со нетелер, пак на чат и тој ми вели не знам што е проблемот, не сме ние задолжени за тоа, има друг тим не можам да ти помогнам, земав им пратив скриншот од нетелер акаунтот и ќе видиме сега, ама по нивното однесување се гледа што им е примарната цел, да ти ги земат парите на еден или друг начин, кога депозитираш се е во ред, кога сакаш да повлечеш пари еднорог треба да им пратиш па тогаш

Ke ја свртат Ница во второ или кур се тресе ? :D

Имам надеж има цело полувреме за играње ка ја местат 2-1 :свиркам:
Јака постава има Ница , скоро нема пораз дома , гостиве плус им фалат клучни играчи ... Нема валјда денес да киксаат....[DOUBLEPOST=1489172922][/DOUBLEPOST]Се да им еб... на Ница.... Апсулутен фаворит гостиве ослабени со прејака постава и нормално јас ко ке уплатам тогаш е денот да киксаат. Баш читав изјава од тренерот од ница пред почеток на утакмицата дека идат на победа ништо друго не ги интересирало ... Нека цркнат.

Последно уредено:
Јака постава има Ница , скоро нема пораз дома , гостиве плус им фалат клучни играчи ... Нема валјда денес да киксаат....[DOUBLEPOST=1489172922][/DOUBLEPOST]Се да им еб... на Ница.... Апсулутен фаворит гостиве ослабени со прејака постава и нормално јас ко ке уплатам тогаш е денот да киксаат. Баш читав изјава од тренерот од ница пред почеток на утакмицата дека идат на победа ништо друго не ги интересирало ... Нека цркнат.

А што би изјавил друго тренерот? Дека нема на победа да одат???

Мамицата да им ја ебам досега не ме кутнале на тикет ова првпат ке е

Еве ви ја 2-2 бе , има уште 15тина минути со продолжението. :D

Абе гз мајчин да им ебам сакав да го фрлам тикетот :vozbud::vozbud::drk:
I have hope :angel:

Јужни полн со енергија, адреналин, Медведев како умрен на терен, никаква енергија, се влече како свинско црево по терен, добро бе што е со ова младиве тенисери, ќе потоне тотално квалитетот на тенисот, нема еден свесен од овие младиве освен до некаде Зверев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom