Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мене стварно не ми е јасно што им е филмот на судииве што цела сезона си играат курот со нас, а од нова година па наваму мислам дека на секоја утакмица има барем по една без врска судиска одлука контра нас. Да се бориме за нешто па да се обидуваат некои ‘‘мрачни сили‘‘ да не спречат во намерата некако би сфатил што е поентата, но вака искрено немам појма што им е филмот...освен ако намерата не им е да го доутепаат и така утепаниот од господ Милан.

Што се однесува до утакмицава само ќе кажам фала му на Господ што конечно Бака почна нешто да игра. Јес да промаши еден куп чисти шанси од кои пола ако ги искористеше ќе беше прв стрелец во лигава, но со оглед на тоа што едно 2-3 месеци нигде жив го немаше добро е што конечно почна да влегува и сам да си создава шанси. Исто и овој Соса веќе 3-4-5 утакмици делува сосема пристојно.

Вреди да се иде у Casa Milan и за колку време се прошетуе тоа? Искуство со онлајн купување на карти или да си купам таму?

Ја не бев у Каса Милан, али турата у стадион и музејот на стадион ти ја препоручуем, 13 евра е али вреди. Ќе ги видиш соблекувалните, ходниците доле теренот, клупите за резерви..

Карта купи си тамо и тоа директно на каса, избегнуј ги тапкарошите, а карти ќе има сигурно.
Онлајн се купува само за дерби утакмице

Ако треба да бираш попрво турата на стадионот.

-7 поени од ЛШ :icon_mrgr:
Следна со Јувентус тамам судиите се во форма. Соса и Вангиони полека ќе си фатат место во прв тим.

Ако треба да бираш попрво турата на стадионот.

-7 поени од ЛШ :icon_mrgr:
Следна со Јувентус тамам судиите се во форма. Соса и Вангиони полека ќе си фатат место во прв тим.
Каква промаја ни дуваше по таа лева страна овој супер си е, малу е успан лик ама има муда се пушта клизачи дур не напрае некој пенал :D ама се труди братот, си ја користи дадената шанса максимално... ќе го видимо против Јуве, ако не го седнат на клупа на сметка на Шиљо (а ќе се деси тоа знам!)
А Соса си кине искрено, задниве 4-5 утакмици јако игра... да не речем дека ја држи цела средина он, назад одзема топки, пасој дава.. нека си тера ваке!

Никад.[DOUBLEPOST=1488652468][/DOUBLEPOST]
Секако дека вреди, саат/саатипол трае тоа со музејот и ти ја препорачувам и турата на Сан Сиро, убаво е да влезеш во соблекувалната, да се спуштиш доле на Сан Сиро и сфе тоа...

Карта ваљда ти е најубаво на лице место, нема да има голема навала па сигурно ќе најдеш..

Ја не бев у Каса Милан, али турата у стадион и музејот на стадион ти ја препоручуем, 13 евра е али вреди. Ќе ги видиш соблекувалните, ходниците доле теренот, клупите за резерви..

Карта купи си тамо и тоа директно на каса, избегнуј ги тапкарошите, а карти ќе има сигурно.
Онлајн се купува само за дерби утакмице

Фала ви на инфо, купив онлајн карти преку официјалната страна на Милан, прв ред од вториот круг на наранџест сектор со седишта на средина :jeeee:.
Каса Милан и тура на Сан Сиро е засебна ствар?
Ќе стигнам у сабота околу 2 у Милано, ќе глеам све што е поврзано со Милан да испрошетам пред утакмица.

Него, среќа се оправија утакмицава, иначе почнав на полувреме да гуглам како да ги препорададам картите.

Фала ви на инфо, купив онлајн карти преку официјалната страна на Милан, прв ред од вториот круг на наранџест сектор со седишта на средина :jeeee:.
Ќе стигнам у сабота околу 2 у Милано, ќе глеам све што е поврзано со Милан да испрошетам пред утакмица.

Него, среќа се оправија утакмицава, иначе почнав на полувреме да гуглам како да ги препорададам картите.
Не ме држи за збор ама можно е турата на сан сиро да не работи на ден на утакмица...
Прашај си за секој случај.

Иначе да, посебни работи се.

Убав помин друже, штета шо не е дерби па да осетиш права атмосфера.

Што ми излезе на ФБ 2013 год. :ROFLMAO:

225034_433189270098116_55378515_n.png

Da posebno se, kasa Milan e na dve stanici so metro od Stadion.
Inace na den na utakmica nema turi ni vo kasa Milan ni na stadion. Na stadion sigurno nema za Kasa ne sum siguren.
Ti preporucuem turite utredenta, u kasa milan moze da naletas u fan sopot i na nekoj igrac za slikuenje i avtogrami.
Ali ocekuj gi Poli, Honda i Kalabrija :)

Каса Милан работи секој ден од 10 до 20 часот, има на сајтот нивни, дури и пишуе демек пред утакмицата со Киево дојдете да го разгледате музејот, значи тоа може у еден ден, а за стадионот ќе прочепкам. Фала ви уште еднаш.

Поли и Хонда може некој шамар да изедат, па да ме депортираат, нит Сан Сиро, нит Милан ќе видам.

Sosa igra ekstra poslednive utakmici i mu zema vo prv tim mesto na Locatelli. Penal bese na Ocampos cist koga on sutirase direkr noga mu postavi toj..ne deka ke dadese gol ali go namesti

Сепак имам надеж дека ќе ги посериме сред Торино. Среќно нека ни е.

Romanjoli lev bek, De Shiljo desen centralni Zapata i Palletta.
Crven, avtogol i penal za juve u najava.

Montela picko
Со Јуве играш мора нешто од тоа да има, нас задни утакмици нон стоп не ебат судиите а не па со Јуве ... без разлика кој имамо у тим :icon_mrgr:
Искрено лошо е со Ромањоли лев бек, еднаш проба таке се посра, сеа ништо поарно нема да биде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom