- Член од
- 21 декември 2012
- Мислења
- 1.779
- Поени од реакции
- 887
Evo ga sad sam mu pustul v ott player Dorcel HD jos na 5 minuta se zakacil.hehehehe http://31.184.193.88/

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
netreba proxy ,palite alate nek sve gori hehehehehe[DOUBLEPOST=1489084102][/DOUBLEPOST]Ide li bez proxi ili mora sa njim?
sve je to moj drug uradjeno planski[DOUBLEPOST=1489084133][/DOUBLEPOST]Moram da primetim da je ovo sa pustanjem skenera javno po meni kontraproduktivno.Sad veliki broj nas skenira jedno isto,retko ko ima svoju dobru combo listu i to sto se nadje traje dan,dva i kraj,a uskoro sa ovim skenerima nece moci da se nadje nista cega su svesni i oni koji su ih pustili javno.Nemojmo se zavaravati da sad odjednom znamo sve i mozemo sve.Gomila listi je pustena javno i unistena da bi neko pokazao onom drugom da zna i moze vise od njega.Svadje,vredjanje i sta vec...Cemu to?Veliki broj nas je stekao poverenje ljudi koji znaju puno i 90% nas je i pre ovoga imalo liste,ali liste koje su trajale jako dugo.Ja sam od nekoliko ljudi dobijao liste,da ih ne imenujem,oni ce se prepoznati,ali jednog coveka ipak moram da spomenem,a to je INTERNATIONAL koji mi je u zadnjih pa skoro 2 godine toliko pomogao da bi me bilo sramota da ga ne spomenem.Znaci sve sto gledam sam dobio od njega,a on je od mene za uzvrat dobio iskreno hvala.I vecina je imala nekog kome pomaze i ko njemu pomaze i svi su ponesto gledali,a ovo sada na zalost..... svadje,prepucavanja,vredjanja i sto je najgore,izmedju ljudi koji su do skora bili prijatelji i koji su svojim znanjem pomogli mnogima na svim EX-YU Forumima.Smatram da sa svojih 59 godina imam pravo da zamolim sve dobre ljude na forumu,a 99% njih spada u takve da se druze i pomazu jedni drugima umesto ovih silnih svadja.Veliki pozdrav za sve,a posebno za mog druga Internationala.
cudo samo on hmEh napokon shvatila sta znaci ignore pa to je zlatna funkcija da nemoram citati 30 nebitnih postova koji nemaju veze sa vezom a i ovaj @dsuki1966 dobio napokon ban zbog vrijedanja
sretan rodjendan...Hoce neko da mi pokloni jednu art za moj rodzendan![]()
A 5. i 6. red haha4 red bc
netreba ,dovoljno da ga ti silujes ,nema veceg silovatelja od tebeVrijeme kisovito i reko ajd malo da se zanimam
Rezultat
Прегледај го приврзокот 166466
U 19:33 prva kombinacija skeniranja zavrsena .... preostalih 5 jos se skenira
Treba li da se vidi Server i da ga siluju najmanje100 ljudi sa skeniranjem ?
Treba li sad da unistim sve to postajuci javno???
Pisemo se .......
Treba li svih 117 validnih usera da zadrzis za sebe,ako si vec prikazao da ih imas toliko?Vrijeme kisovito i reko ajd malo da se zanimam
Rezultat
Прегледај го приврзокот 166466
U 19:33 prva kombinacija skeniranja zavrsena .... preostalih 5 jos se skenira
Treba li da se vidi Server i da ga siluju najmanje100 ljudi sa skeniranjem ?
Treba li sad da unistim sve to postajuci javno???
Pisemo se .......
?4 red bc
Radi li ti skype?hahahahaha